Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

The History of the Toyota Previa

I 1990 introduserte Toyota Japan til Estima , en første generasjon minivan . I 1991 eksporterte Japan en litt større versjon av Estima , kalt Previa , til Nederland og Nord-Amerika , inkludert USA . Den Previa

I USA , konkurrerte Previa mot Chrysler minivans ( ansett som den første minivans ) og en spirende minivan marked . Men Previa er standard firesylindret motor ikke kunne kjempe med Chrysler seks- sylindrede motorer . I 1998 erstattet Toyotas Sienna i Previa i USA . Nederland og resten av Nord-Amerika fortsatte å markedsføre Previa .
Second Generation

For 2000 redesignet Toyota Estima /Previa , men ikke eksportere den i nord-Amerika. Den firesylindrede motoren forble standard , og en diesel var et alternativ i det europeiske markedet . I tillegg tilbys det Hong Kong og Japan markeder en hybrid modell .
Third Generation

Toyota igjen pusset den Estima /Previa for 2006. Denne tredje generasjons Previa er ikke markedsføres i Europa fordi den litt mindre generasjon - to Previa fortsatt en storselger . Likevel eksporterer Toyota generasjon - tre Estima og Previa andre steder i verden .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99190.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller