Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan identifisere Bil Emblems

For bilentusiaster , være i stand til å identifisere bilmerker og gjør er en viktig ferdighet . Kjenne bilen emblemer (og bilbransjen firmalogoer ) virkelig kan forenkle og fremskynde identifisere prosessen . Dette kan bli vanskelig , men hvis du kjører inn i mindre gjenkjennelige bilen emblemer . Heldigvis er det et par ting du kan gjøre og mange ressurser tilgjengelig som kan gjøre det enklere for deg å raskt og nøyaktig identifisere disse mystiske bil emblemer . Du trenger:
Car emblemer liste eller bildegalleri (print eller online )
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om produsentens navn er forkortet eller på annen måte innlemmet inn i emblem. For eksempel er emblemet for Fiat biler rett og slett Fiat stavet ut , og Bentley bil emblemer inkluderer bokstaven B.
2

fastslå om det er en sjelden emblem . Hvis emblemet er helt nytt for deg, sjansene er det er ikke en bil merke som ofte drevet eller sett før . Deretter kan du ta kontakt med en vintage eller sjelden bil firmalogo guide, liste eller bildegalleri for å identifisere emblem.
3

Noter emblem egenskaper. Bruker det et symbol , dyr eller brev ? Å gjøre dette bidrar til å sikre at du ikke vil glemme alle relevante opplysninger , og vil være i stand til å identifisere emblem ved å referere til en logo guide.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99189.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller