Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan dekode Chevrolet Motor Numbers

General Motors gjenkjenner en numerisk kode for å skille de delene som brukes til å konstruere en GM motor pakke. Når en motor forlater samlebåndet, vil du trenger å vite hvordan å dekode Chevrolet motor tall for å være sikker på at du bruker de riktige delene under en ettermarkedet motor montering. Tallene vil fortelle deg når og hvor den delen ble gjort og motoren pakke den tilhører. Du trenger
Motorkode
Dechiffrere
Vis flere instruksjoner
en

Hent motoren koden til en Chevrolet motor. Finn motorkode av en seks sylindret GM motor av distributøren på passasjersiden av motoren. Fordeleren er plassert på baksiden av motoren i nærheten av passasjer (brannmur). Lokaliser Motorkoden av en åtte sylinder GM motor rett foran topplokket på passasjer side av motoren. Ser på motoren med panseret opp, vil tallene være der foran deg på venstre side, under der topplokk møter motorblokken.
2

Dechiffrere den første bokstaven eller tallet av koden som planten motoren ble produsert ved. General Motors bruker bokstaver og tall for å utpeke anlegget for produksjon. Ved hjelp av den første bokstaven i koden (se Ressurser) vil fortelle deg hvor motoren ble opprinnelig bygget.
3

Les andre, tredje, fjerde og femte sifrene i koden som måneden og år motoren ble bygget. Dechiffrere 0804 som den fjerde august. De fem første kombinasjon av bokstaver og tall i en General Motors motorkode vil fortelle deg når og hvor motoren ble bygget. Resten av nummeret kan fortelle deg hvilken bil den kom fra.
4

Bestem hva slags bil motoren kom fra med den sjette bokstaven i GM motoren koden. De følgende to bokstaver vil vise deg motoren pakken at bilen var utstyrt med fra fabrikken. En GM motor koden vil gi deg instruksjoner for å sette den opprinnelige kjøretøy og motor pakke sammen når du tyde og dekode Chevrolet Motor tall med GM kodene stemplet på hver motor produsert av General Motors.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99188.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller