Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

History of the Hyundai Elantra

The Hyundai Elantra er en mellomstor sedan produsert av sørkoreanske Hyundai Autos siden 1991. Elantra har avspeilet Hyundai oppstigning inn i den amerikanske auto markedet, endre sin styling fra en økonomi kompakt bil til en sterk og samme prisklasse konkurrent til samme størrelse japanske og amerikanske biler. Første generasjon

Den første generasjonen av Elantra ble utgitt i 1991. Den ble utviklet for å erstatte Hyundai Excel. Det konkurrerte med Honda Civic og Toyota Corolla.
Second Generation

Andre generasjon ble lansert i 1996. Det inkludert ny styling, og ble tilbudt i en sedan og stasjonsvogn-versjonen.
Third Generation

tredje generasjon ble lansert i 2001. Vognen versjonen ble droppet for en kombikupé. Den tredje generasjonen inkludert ulike nye standard funksjoner som skal forbedre Hyundai image som ikke bare en økonomisk bil.
Fjerde generasjon

fjerde generasjon ble lansert i 2007. Det hadde bedre drivstofføkonomi og flere sikkerhetsfunksjoner enn sine forgjengere. En hybrid-versjon er under planlegging.
Priser og anerkjennelse

The Elantra har mottatt en rekke priser. Det ble tildelt Consumer Awards Top Pick i 2008. Det fikk også en "utmerket" rating på produktet pålitelighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98736.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller