Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan Race Car Drivers Train?

I motsetning til det mange tror, ​​er alle profesjonelle rase drivere klonet fra en tube av rent genetisk lager, har kryptonitt kjører gjennom sine årer og kommer fra en fjern galakse der elvene kjøre golden med C114 rase gass . Eller kanskje ikke. Det kan være at de startet ut akkurat som alle andre som elsker biler, går raske og spinnende skiftenøkler. Det er mange veier til toppen, men de har alle to ting til felles: For flere år med trening og en vilje til å jobbe seg opp fra bunnen. Road Licensing

Ved begynnelsen av det 20. århundre, var auto racing scenen en Wild West av uregulerte hendelser uten spesiell tidsplan, sikkerhetstiltak eller krav for føreropplæringen. Bokstavelig talt alle som stilte opp med bil og penger kunne kjøpe seg inn i et løp. The Sports Car Club of America ble dannet i 1944 med eneste hensikt å sanksjonere og regulere road racing, sanksjonerer rally og autocross i USA The scca nesten alle former for racing (med unntak av NASCAR) i USA, så før man vurderer road konkurranse, du må få en scca lisens.
Drag Licensing

The National Hot Rod Association sanksjoner omtrent tre fjerdedeler av amerikanske dra racing arrangementer og International Hot Rod Association dekker resten. Begge har lignende konsesjonskrav, selv om nhra er er litt mer strenge. Den nhra-er krever at du holder en lisens til å konkurrere i alle klasser 9,99 sekunder eller raskere i kvartalet mil, og 4,5 sekunder i den åttende kilometer. De nødvendige klasser inkluderer Topp Alkohol kategorier, visse Super Stock klasser, Top Sportsman, Top dragster, Snøscooter og ATV klasser.
F1 karrierevei
p Hvis du 're over 15 og ikke allerede har startet, så sjansene er du ikke vil gjøre det i setet en F1 bil. Sorry, men det er sant. Hvis du ønsker å vite hva det tar å bli en Formel 1 sjåfør, Lewis Hamilton og Michael Shumacher begge fulgt "akseptert" banen i sine turer. Begge startet pilotering gokartbane før de var 13, ved hjelp av sine egne (eller foreldrenes) penger til å starte. Etter å tiltrekke noen sponsing, flyttet begge videre til Formel 3 "spec" bil-serien. Hamilton gikk gjennom Grand Prix Racing, og Schumacher flyttet til Prototype racing før flyttingen til F1.
NASCAR

NASCAR forbilde på "start nederst"-tilnærming at alle serier gang gjorde. Å jobbe deg opp til NASCAR, ville du gjøre det bra å etterligne slike som Mark Martin, Dale Earnhardt og Jeff Gordon. Hvis du er ung og har litt tålmodighet, er det beste stedet å begynne i skitt-track racing med 4-sylinder eller "dverg syklistene," tiltrekke seg noen sponsorer og gå opp i klassen til Outlaw eller Super Stock. Etterpå vil du ønsker å satse på Busch Series, deretter Craftsman Truck Series og til slutt til øverste nivå NASCAR olabil-serien.
Rally Racing

Arbeide din oppover rally stigen er svært lik NASCAR, men kan være litt raskere hvis du har talent. Begynn med lokale løp, flytte opp til regionale og til slutt til World Rally Championships. En ekstra fordel å starte opp i rally er at rase lag fra andre former for motorsport kjærlighet rallyførere for deres utmerkede kjøretøy kontroll. Ta en god titt på Colin McRae, Mikka Hakinen og Tommi Makinen, de har alle konkurrert i flere former for motorsport, men laget deres navn i rally

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98974.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller