Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Typer av Chevy Cars

Chevrolet begynte som en uavhengig bilprodusenten i 1911. Selskapet ble kjøpt opp av General Motors i 1918, og fortsetter å være den divisjonen salgsleder blant alle General Motors merker. Chevrolet er godt kjent for sine lastebiler og sportsbiler, men selskapet faktisk gjør et bredt utvalg av biler. Aveo

Aveo er Chevrolet sub-kompakt bil, og er den minst kostbare Chevrolet tilgjengelig. Aveo tilbys som en sedan eller en kombi og har en pris som starter på $ 11,965.
Cobalt

Cobalt er Chevrolet kompakte bilen, Spår ett skritt over Chevrolet Aveo. The Cobalt er tilgjengelig i coupé og sedan konfigurasjoner, begge med en firesylindret motor. The Cobalt har en veiledende pris på $ 15660.
Malibu

Malibu er Chevrolet mid-size sedan. Bilen er tilgjengelig med enten en firesylindret motor eller en V-6. Den starter MSRP av Chevrolet Malibu er $ 21605.
Impala

Impala er Chevrolet fulle størrelse bil og er en av de mest populære biler for utleie flåter i USA stater. Impala tilbys med en V-6 eller V-8 motor og har en start MSRP av $ 23790.
Camaro

Den klassiske Chevrolet Camaro gjort et comeback for den 2010 års modell, etter en åtte års pause. Camaro er en tradisjonell bakhjulsdrift sports coupe, tilgjengelig med enten en V-6 eller V-8 motor. Den starter MSRP av Camaro er $ 22245.
Corvette

Corvette er en høy ytelse sportsbil bygget av Chevrolet. Corvette er eksklusivt tilgjengelig med en høy-output V-8 motor, og har en start MSRP av $ 53220.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98824.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller