Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hva er forskjellen mellom en Chevrolet Impala LS & LT ?

Chevrolet først introduserte sin full størrelse Impala modell i 1958 , med sikte på middelklassen forbrukere som craved følelsen av en luksuriøs bil til en rimelig pris. For 2010 kommer Chevrolet Impala i tre kanter, LS , LT og litt kraftigere LTZ . Selv om motoren og ytelsen til LS og LT er de samme , er det noen viktige forskjeller. Motor og Fuel Economy

LS og LT modeller av 2010 Chevrolet Impala er utstyrt med en 3,5 -liters , V - 6 motor med 216 hestekrefter ved 4000 rpm . En fire - trinns automatisk girkasse er standard på begge modellene . Drivstofføkonomi for begge modellene er 19 mpg i byen og 29 mpg på motorveien.
Interiør

Ifølge Chevrolet nettstedet , forskjellene i LS og LT modellene begynne med funksjoner som er tilgjengelige inne i kjøretøyer. Dual Zone klimakontroll er bare tilgjengelig på LT . I tillegg , foran gulvmatter og bakre gulvmatter kommer standard med LT , men er alternativer på LS . Strøm passasjer seter, pass-through bakseter og en power tilt Heve-/skyvetak er bare tilgjengelig med LT -modellen .
Utvendig

LT modellens standardutstyr inkluderer oppvarmede speil , aluminiumsfelger , tåkelys og en bakre spoiler , hvorav ingen er tilgjengelige på LS -modellen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99192.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller