Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Subaru Impreza Ytelse Tips

The Impreza er en kompakt bil fra japanske bilprodusenten Subaru. I motsetning til sine konkurrenter, har Subaru alltid tilbudt all-wheel-drive som et alternativ på Impreza, som normalt er en front-wheel-drive bilen. Den første generasjonen Impreza startet produksjonen i 1993, og er fortsatt blir gjort fra og med 2009. Standarden Impreza benytter en normalt aspirert motor, i motsetning til den mer ytelse orientert WRX versjon, som bruker en turboladet motor. Impreza ble opprinnelig tilbudt i USA med en 1,8-liters og senere en 2,2-liters boxer-motor. Alle Imprezas fra 1997 og fremover er all-wheel-drive. Motor

motoren i en Impreza er normalt pustende, så det svarer ikke fullt så godt til motoren tuning. Uten tvil den beste forbedringen du kan gjøre er å installere en ettermarkedet turbo kit, som en fra SPO Motorsports. Du kan også gjenoppbygge motor med høy kompresjon stempler og mer aggressive innvendige som høyere turtall cams og en lettere svinghjul. Denne ruten kan koste mer enn turbolading eller bytte i en motor fra en WRX. Hvis du velger å bo normalt aspirert, kan du likevel få mer kraft fra motoren hvis du installerer en retuned ECU som endrer drivstoff og gnist kurver til en mer aggressiv setting.Another endring du kan gjøre er å installere en kald luft inntak, som gir motoren med kjøligere luft. På eksos slutten, vil en større diameter eksosanlegg frigjøre enda mer hestekrefter.
Gearbox /Shifter

En kort girspak som forkorter kast av girspaken er en god ide hvis du skal kjøre aggressivt. Hvis Impreza ikke har en limited slip differensial, er dette en annen flott område å oppgradere.
Fjæring /bremser

Sammen med mer kraft kommer behovet for mer håndtering og bremsing. For å hjelpe bilen hjørne flatere med mindre krengning, installere et sett med ettermarkedet swaybars. Du kan også installere spankulere bukseseler som reduserer chassis flex. Senke fjærer og stivere dempere hjelpe bilen håndtere bedre også, og en av de største endringene du kan gjøre er å installere en coilover kit som erstatter aksjen fjærer og struts.Slotted brems rotorer, flettet stål brems linje og høy ytelse pads er en god idé, eller våren for en stor brems kit oppgradering fra et selskap som Brembo.
Hjul og dekk

Større hjul som de fra Prodrive som måler 18 x 7,5 inches er et fantastisk tillegg når kombinert med bredere, seigere gummi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98866.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller