Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Typer av Buick

Opprinnelig grunnlagt av David Dunbar Buick, har Buick biler etablert et rykte for å være kvalitet luksus biler siden 1903. Mens Buick modeller historisk tiltrukket eldre kunder ifølge Edmunds, har selskapet nå et bredere utvalg av biler designet for å trekke interessen til yngre forbrukere også. Per august 2010, har Buick fire aktive modeller med planer for en nykommer på markedet, som hver tilbyr ulike perks til livsstil av alle slag. Regal

starter så lavt som $ 26 495 som i august 2010, er det Buick Regal en mid-size sedan som dro det nordamerikanske markedet etter en periode på litt over tre tiår 1973-2004. Salget i Kina fortsatte etter 2004, og Buick valgte å bringe Regal tilbake til Amerika for 2011-versjonen, som er utstyrt med en mer elegant design enn tidligere modeller og to firesylindrede motorer snarere enn en V6.

Enclave

Den dyreste av de aktuelle modellene, er den Buick Enclave en mid-size SUV crossover kjøretøy ideelt for å gi ekstra lasteplass. Consumer Guide Automotive tildelt 2010 Enclave med en score på 79 av 110, siterer manøvrerbarhet som den største con av modellen. The Enclave kommer i seks forskjellige stiler, og får anslagsvis 24 miles per gallon på motorveien.
Lucerne

2010 Buick Lucerne ble gitt en vurdering på 7,8 av 10,0 på US News rangering og vurderinger, som sensurerte det nummer fem mest prisgunstige store biler, med priser som starter på i underkant av $ 30 000 per august 2010. Den romslige hytta og glatte håndtering er bare noen av styrkene i denne full størrelse sedan.
LaCrosse

Opprinnelig ment som erstatning for Regal i 2004, Buick LaCrosse er en sedan som starter så lavt som $ 26 000 og gjennomsnitt rundt 30 miles per gallon når drevet på motorveien. 2010-modellen som ble anerkjent som "å ta et skritt i riktig retning på siste" og gitt tre av fem stjerner av Motor Trend er tilgjengelig i fire forskjellige stiler.
Verano

ventet å treffe det amerikanske markedet i 2011, er den Buick Verano en kompakt sedan allerede lansert i Kina som Buick Excelle GT. Ifølge Insideline, deler Verano en rekke likhetstrekk med LaCrosse, selv om modellen er mindre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99099.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller