Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan lage en Cadillac ser ut som en sportsbil

The Cadillac er en bilmerket som kan ta mange former. Tradisjonelt er mer kjent for sine vogner, sedan eller for den brede funksjonsfriske sport-utility Escalade, kan visse Cadillacs tilpasses for å ta på utseendet av en sportsbil. Du trenger:
Eldorado 1985-1988, Sevilla 1985-1997, eller CTS 2003 eller nyere
Større felger
Dual eksos
Ground effekter
Vis flere instruksjoner

en

Tint vinduene. Dette er en vanlig tilpasning gjort for mange lures ut biler, og selv om dette ikke er den mest definerende justering av bilens interiør som kan sammenligne det til en Mustang eller Ferrari, vil Cadillac definitivt se mindre ut som en sportsbil hvis vinduene er ikke farget.
2

Juster størrelsen på felgene. Sport bilentusiaster har en tendens til å tilpasse sine kjøretøy med større felger på ryggen da de har på forsiden. Dette skaper en illusjon om at bilen er mer aerodynamisk. Nitten tommers felger på baksiden to hjul med 17-tommers eller 16-tommers hjul foran vil være perfekt for å forsterke denne effekten.
3

Senk suspensjon. I tillegg til å gi bilen et mer elegant utseende, vil dette gi rom for en lavere tyngdepunkt, bedre slik at det å håndtere skarpe svinger.
4

Legg et dobbelt eksosanlegg. Dette vil gi bilen muskel bil klagen ikke vanlig for de fleste Cadillacs. Det vil også gjøre lyddemperen roligere.
5

Legg en bakken effekter. Du kan gå til hvilken som helst nettside, som Andy Auto Sport eller R & R racing, og de vil gi et utvalg av bakken effekter for din modell av Cadillac. Bakken effekter kan gi bilen mer drag racing appell, og i mange tilfeller gjør de bilen mer aerodynamisk for fart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98816.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller