Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Slik arbeider en Scion Radio

Scion radioer er brukervennlig og har mange funksjoner. Hvis du nylig har kjøpt en Scion kjøretøy, kan det hende du trenger litt hjelp opererer noen av radioens funksjoner. I tillegg til å ha en standard AM /FM-radio, er Scion radio en standard funksjon i en CD-spiller. Senere modeller har også en iPod integrasjon system som lar deg styre din iPod på stereoanlegget. Noen modeller har også satellitt-radio. Instruksjoner
Stille Radio Presets
en

Trykk på "PWR"-knappen i øvre venstre hjørne for å slå radioen på. Trykk på "FM" eller "AM /SAT" knappen for å velge ønsket radio band.
2

Slå den store multi-velgeren knotten til venstre for å justere dial. Når du kommer til en radiostasjon du vil lagre dine forhåndsinnstillinger, trykk og hold "Preset 1" til du hører et pip. Dette sparer kanalen i første forhåndsinnstilte.
3

Gjenta prosedyren for å sette forhåndsinnstillinger to gjennom seks, hvis ønskelig. Når du vil ha tilgang til en av dine forhåndsinnstilte stasjoner, trykk på den knappen forhåndsinnstilt.
Spille en CD
4

Trykk på "PWR"-knappen for å slå Scion radioen på. Sett inn platen i CD-spor med ansiktet pekte oppover. CDen begynner å spille automatisk.
5

Trykk "Preset 2" for å hoppe fremover til neste spor. Hvis du ønsker å Backtrack, trykk "Preset en." For å spole frem til et bestemt punkt i sporet, trykk og hold "Preset to." Å spole tilbake, trykk og hold "Preset en."
6

Trykk "Preset 5" for å bruke "Random"-funksjonen. Denne funksjonen velger tilfeldig neste spor. Hvis du vil gjenta et bestemt spor, trykk "Preset seks." Trykk igjen for å slå av funksjonen.
7

Trykk på en knapp for en annen lyd utvalg (FM, AM /SAT, etc.) for å lytte til en annen lydkilde. Hvis du vil bytte tilbake til CD, trykk "Disc". Hvis du ønsker å løse ut CD, trykk på "Eject"-knappen øverst i høyre hjørne.
Bruke iPod
8

Trykk på "PWR"-knappen for å slå Scion radioen på. Fest docking-kabelen til iPod. Dette er den samme kabelen du skal bruke til å overføre sanger fra datamaskinen.
9

Koble USB-enden av docking-kabelen inn i Scion USB-port. USB-porten er enten plassert ved siden av koppholder eller ved siden av parkeringsbremsen, avhengig av hvilken Scion modell du har.
10

Trykk på "iPod /USB"-knappen på din radio. Bruk "Preset 2"-knappen for å hoppe frem et spor eller bruke "Preset 1"-knappen for å hoppe bakover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99090.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller