Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Grunnleggende informasjon for en 1994 Chevy Camaro Base Coupe

Først produsert i 1967, var det Chevy Camaro GMs svar på Ford Mustang. Til tross for en skeptisk presse og latterliggjøring fra andre bilen markører, Camaro befestet sin plass i amerikansk bilhistorie som en av de største muskelbiler. Camaro har gjennomgått fem design endringer over flere tiår, og var nær ved å permanent seponering i 2003. I 2006 returnerte Camaro til produksjon. Størrelse og utseende

1994 Camaro var en to-dørs coupé med plass til fire personer. Det var 74,10 inches bred og 193,20 inches lang med begrenset benplass for passasjerene i baksetet. Den hadde en total egenvekt på 3,350 pounds. Den ble bygget med bulk-resistente karosserideler og en kraftig vinklet vindskjerm. Det hadde også en koffert montert spoiler som ble levert standard. Den hadde en lav hette linje og frontlyktene ble innfelt.
Powerplant

Basen motoren tilgjengelig i 1994 Camaro coupe var en 3,4 liters toppventil sekssylindrede fortrenger 207 cubic inches. Det ble vurdert på 160 hestekrefter og 200 fot-pounds av dreiemoment. Basen sekssylindrede ga Camaro en fabrikk kjørelengde vurdering på 19 til 28 mpg. Reelle observasjoner sette basen Camaro sin kjørelengde på et gjennomsnitt på 23 mpg.
Transmission

Basen Camaro ble produsert med enten en fire-trinns automatgirkasse girkasse med overdrive eller en fem-trinns manuell girkasse. Sekstrinns girkasse var tilgjengelig med større åtte-sylindret motor alternativet. Den automatiske girkassen var kjent som 4l60E. Det hadde innebygde bestemmelser for elektronisk kontroll av sine skifter egenskaper for å forbedre bilens totale drivstofforbruk.
Utslipp

Et on-board datasystem, kjent som en "drivverket kontroll modul," ble lagt til i 1994 Camaro. Dette systemet styres mange av motorens forskjellige prosesser som gnist timing, brennstoffmåler utslipp og kontroller, så vel som overføring giring. Systemet, som resulterte i bedre drivstofføkonomi, lavere utslipp og høyere kjørelengde ble standard på alle Camaros bygget etter 1994.
Standardfunksjoner

1994 Camaro kom standard med front-hjul skivebremser og bak trommer. Bremsene foran innarbeidet en datastyrt anti-lock oppbremsing system. Alle 1994 Camaros kom med servostyring, nedfellbare bøtte seter, klimaanlegg, passasjer-side og driver-sidekollisjonsputer og en elektronisk anti-tyveri system. Base Camaros også kom standard med elektriske dørlåser og sotede vinduer.
Pris

base1994 Camaro coupe selges for $ 18995.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98961.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller