Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Om Bentley Biler

Bentley har en rik historie som går tilbake til 1921, da grunnleggeren WO Bentley oversatt hans kjærlighet for motorsport inn i de første offentlig tilgjengelige Bentley: 3-liter. Bentley har siden forvitret endringer i sitt eierskap og fortsetter å bygge prestasjonsorienterte luksus biler i 2010. Historie

Bentley blomstret som en uavhengig luksusbil maker i sine første ti år. Depresjon-era økonomi førte til deres salg til Rolls-Royce i 1931, og for mye av de neste 70 årene, Bentleys var hovedsakelig prestasjonsorienterte rebadged Rolls-Royces. 1990-tallet så retur av spesialbygde Bentley luksus sport modeller. The Marque er eid av Volkswagen i 2010.
Motorsports

Bentley Motors var synonymt med racing i sin tidlige liv. De vant mange løp i 1920 og 1930, inkludert flere 24-timersløpet på Le Mans seire for Bentley Speed ​​seks. Siden han ble kjøpt opp av Volkswagen, har Bentley tilbake til racing scenen. To Bentley Speed ​​8 modeller ferdig første og andre på 2003 24-timersløpet på Le Mans.

Typer

Som i 2010, omfatter Bentley lineup fire modell linjer. Mulsanne sedan er Bentley flaggskip, en stor made-to-order luksus sedan som kan reise 184 miles per time. The Brooklands kupé og Azure cabriolet er nært beslektet, eschewing "moderne" styling i favør av de klassiske, kvadrat-off Bentley linjer. Bentley Continentals er merkets brød og smør, de er differensiert i sedan, coupé og cabriolet, med flere spesialutgaver. The Continental mottatt en betydelig redesign for 2011 årsmodell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99155.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller