Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

The History of Infiniti

Nissan Motors har produsert den Infiniti luksus linje av biler siden 1989. Bilene tilbys som kupeer, sedan og de nye crossovers, som er en hybrid sedan og sport utility vehicle. Alle er bygget på Nissan FM ramme, unntatt QX56 SUV som er bygget på Nissan F-Alpha ramme. Origins

Nissan søkt å bryte inn i USA luksuriøs bil markedet til å ta på Cadillac, Lincoln, og de tyske luksus import.
Shaky start

Infiniti ble dårlig mottatt i USA på grunn av markedsføring feiltrinn som understreket naturen og "the art of Zen" i motsetning til å fokusere på bilen selv.
Turnaround

Nissan omstrukturert sin markedsføring plan med en bedre reklamekampanje som fokuserte på bilenes luksus avtaler og ytelse.
Q45

Infiniti gikk head-to-head mot BMW og Mercedes-Benz med kompakt utseende, men deceivingly romslig Q45, som ble drevet av en 278-hestekrefter V-8.
Slo Detroit

Infiniti overgikk Lincoln og Cadillac i salg takket være M30 coupe, som ble lansert samtidig med Q45, og hadde en 162-hestekrefter V-6.
G35

Infiniti ligget bak sine konkurrenter på grunn av fotgjenger styling, men debuterte G35 i 2003 som den nye "japansk BMW" for å lansere en rekke suksesser, deriblant G37 coupe.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98819.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller