Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Alle modeller av Saturn Automobiles

The Saturn bilmerke var en gren av General Motors som ble nedlagt i 2009. Saturn produsert en rekke mellomstore biler som var kjent for sin verdi i forhold til andre mellomstore biler. Selv om Saturn biler er ikke lenger produseres, kan du fortsatt kjøpe disse kjøretøyene fra brukte bilforhandlere. Outlook

Saturn Outlook var et delefilter sport utility vehicle design som gir behagelig motorvei ridning samt noen lys utility bruk. Det inneholdt plass til åtte og forhjulsdrift som kan byttes til all wheel drive i tilfelle kriser. Mens de fleste SUVer er bygget på rammene av lastebiler, ble Outlook bygget rundt understellet på en bil og tilbød bedre drivstofføkonomi på grunn av sin lavere vekt.
Aura

Den Saturn Aura var en mellomstor sedan modellert etter stilige europeiske biler. Først produsert i 2007, inkludert grunnpakken en 3,5 liters motor, klimaanlegg og en kvalitet lydsystem. Denne modellen led av noen styring problemer, noe som ville trolig blitt løst i neste års utgivelse hvis merkevaren ikke hadde blitt stengt ned i 2009.
Sky
< p> Den Saturn Sky var en todørs cabriolet roadster som inneholdt en fem trinns manuell girkasse som base alternativet. Til tross for sin 173-hestekrefters motor, hadde denne modellen svært god gass kjørelengde for en sportsbil, nå 20 miles per gallon i typisk bykjøring.
Astra

For drivere foretrakk en sub-kompakt kombikupé kjøretøy, skapte Saturn Astra. Dens viktigste uavgjort var sin gass kjørelengde, får 32 miles per gallon under motorveien reise. En oppgradert versjon lagt litt luksus tilbehør, for eksempel et navigasjonssystem og bedre Interiør
Vue

Saturn VUE -. Selskapets mest populære bilen i sin tid for lukking - kom i både en konvensjonell gass drevet versjon og en hybrid-versjon. Den VUE tilbys bare fem seter, inkludert førersetet, med knappe lagringsplass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99119.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller