Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

2003 Wrangler Soft Top fjerning Veibeskrivelse

Mest Jeep eierne har tenkt på å fjerne deres Wrangler topper fra det øyeblikket de legger øynene på bilen. Å kjøre en Jeep Wrangler ned en strand, sti eller den åpne motorveien med vinden blåse gjennom håret ditt er en av frynsegodene ved å eie og drifte en Wrangler. Fjerning av Jeep Wrangler er myk topp lar deg skjult bilen fra SUV til konvertible og la solskinn i. Instruksjoner
en

Fjern vinduene på Jeep sjåfør og passasjer sider. Ta en foran vinduet ved å åpne døren, ta godt tak i vindu på begge sider med begge hender og trekke den rett oppover til de ankere er helt fri for døren.

Fjern vinduene tilbake på en 2003 Jeep Wrangler soft top ved å nå under leppen hvor myk topp festes til vinduet. Lirke borrelås segl fra hverandre og finne glidelåsen. Pakk vinduet helt. Når du har pakket ut av vinduet, la fingeren gli under klippet på hylle foran og nederst i vinduet og lirke plast, støpt stykke løs fra kanten som det festes.

Sørg for å lagre vinduene et sted hvor de ikke vil bli skadet.
2

gå til baksiden av Jeep og åpne bakdøren. Pakk begge sider av ryggen "frontruten" inntil den henger løst fra toppen av Wrangler. Dette stykket kommer ikke helt av. I stedet må du løsne den store, sorte, brettekant nederst på frontruten fra der den festes på bilen. Rull vinduet tilbake sammen som en bokrull så tett som mulig. Finn snap-on elastiske klipp på toppen av Jeep tak. Det er en på hver side av toppen. Vikle disse rundt den rullet opp vinduet og snapper dem sammen for å støtte frontruten.
3

Stand på baksiden hjørnet av lastebil og løsne baksiden av myk topp fra kroppen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å ta tak i bunnen av hjørnene fast i begge hender og dra ned og ut til plast leppe kommer ut av støpt kant.
4

Walk to dørene til jeep og se opp til der toppen kobles til kroppen. Det er et bredt, sort, plastisk hylle ved siden av veltebøylen til hvilke den øverste er avkuttet i det samme mønster som det var til baksiden av Jeep legeme. Stikke fingeren under kanten av hver av de to plast, støpte flaps og lirke dem løs fra undersiden av støpt plast som holder dem på plass.

Gjør dette på begge sider av Jeep.
5

Hekt av solskjermer og sving dem utover mot Jeep dører. Finn de to metallklips som kommer ned fra toppen og kroken på rammen av Jeep rett over frontruten. Det vil være en under hver solskjermen. Ta tak i klippet nederst og løft den oppover. Det er en mindre, hooking klippet på undersiden av det første klippet - sørg for at det også kommer gratis av Jeep er metall kroppen

Du må kanskje trekke ned på klippet litt for å få det til å løsne..

Løsne klipsene på hver side av Jeep. Toppen bør begynne å bevege seg bakover aldri så litt.
6

Ta tak i toppen og push /fold den bakover. Det er på en hengsel-frame system, så det vil kaste seg tilbake med minimal press. Det bør gå hele veien til baksiden av lastebilen og brette inn i området mellom veltebøyler og bak luke. Sørg for at alle sine brikker blir gjemt i pent å hindre den fra å flakse mens du kjører nedover veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99202.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller