Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

The History of Bil Antenner

Automotive antenner har utviklet seg siden introduksjonen i 1930. Når flytt som ekstrautstyr, er de nå designet inn i bilen som en uunnværlig tilbehør. Flere ulike tilnærminger har blitt brukt til å forbedre ytelsen samtidig som antennen attraktiv, inkludert innebygde frontruten versjoner og elektriske gjemme bort stiler. De første Antenner

I 1930 ble bil antenne innlemmet i radio kroppen, som de fleste stasjonene var i AM-båndet, som krevde en jernholdig kjerne mottaker antenne. Mangel på båndbredde konkurranse og generell radiostøy i 1930 betydde også at stasjonene kan bli plukket opp for en lang avstand uten ekstern mottaker antenne maskinvare.
FM Bands

Med bruk av FM-bånd, ble antenne er nødvendig for å være en rett seksjon av ledningen boltet på legemet av bilen på en hvilken som helst passende sted. FM, eller frekvens modulasjon, var en annen måte å kringkaste et radiosignal. Mens et klarere signal ville forplante lengre avstander, ble utstyret mer komplekse. Antennen var fortsatt en enkel lengde av hardt stål eller legert tråd montert til legemet ved å bore et hull til festeanordningene. Men den primære antennen måtte ha en gummipakning der det kontaktet metall for å hindre at det jording til kroppen.
Power and Aesthetics
p Som luksusbil produsenter søkt innovative måter å skjule ekstern radioantenne (sett på som et stygt), begynte de å installere elektriske motorer som ville forlenge antennen når det trengs. En motor skyver en plast-eller metall-driver gjennom en rekke med sammenknyttede metall-rør, som da ville bli brukt til radiomottaking gang utvidet. På 1970-tallet fikk General Motors kreativ med radio antenner, trykker små ledningene inn frontrutene til sine produkter for å gi radiomottak. Disse tråder ble anbrakt i en "T"-formasjon, med to ledninger kommer opp gjennom sentrum, så forgrener seg ut til hver side. Mens disse frontruten antenner ga anstendig retningsbestemt mottak, erstatte eller reparere dem var dyrt. De fleste produsenter standardiserte antenner i 1980, slik at de ikke var mye mer enn metall polakkene for billige biler og elektrisk-drevne enheter for dyrere modeller.
Radio Antenne Technology Forbedrer

Antenner finnes på de fleste 21. århundre biler bruker samme grunnleggende prinsipp som de metallstang versjoner, men de er mer kompakt og stilig. De har en liten streng av metalltråd, skjæres til samme lengde som en metallstang, men er pakket inn i en spole i stedet for å strekkes ut. Dette gir en mye kortere enhet med de samme egenskapene. Citizens 'Band radioer har brukt dette konseptet siden 1970-tallet for å utvide serien, men bare ved århundreskiftet har det vært brukt til generell radiomottak for biler. Disse mindre antenner er satt til rakish vinkler for å forbedre bilens utseende, selv om en slik plassering egentlig ikke forbedrer mottak.
The Future of Radio Antenner
p Som ny teknologi kommer på feltet, AM-og FM-radioer er snart å bli faset ut etter bedre metoder for kommunikasjon. Mens verdien av å holde mediene er mange, har satellitt-kringkasting blitt en populær erstatning. De satellite radio antenner er enda mindre enn moderne radio antenner og ligner små, svart plast firkanter. Som de ikke er vant til å motta bakkenettet overføring, de trenger ikke å være lang og oppreist, de trenger bare å være pekte på satellitt og jordet bort fra bilen. Som denne antennen er mye lettere å skjule, vil de klassiske metallstang antenner som ble bærebjelken i biler i løpet av det siste århundret forsvinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98810.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller