Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Mazda 3 Vs. Toyota Matrix

Mazda 3 og Toyota Matrix er kompakte bilen oppføringer av Mazda og Toyota, henholdsvis. Begge kjøretøyene er markedsført mot unge kunder, med Mazda 3 designet for ytelse og Toyota Matrix gitt et sporty utseende som i hovedsak en vogn versjon av Corolla. Nedenfor er likhetene at de to biler aksje, samt deres forskjeller. Klipper

Mazda 3 er en all-wheel drive kjøretøy som kommer som en sedan (med en "i" prefikset) eller kombi (med en "s" prefikset). De sedan er tilgjengelig med SV, Sport og Touring pakker, mens kombi kommer i Sport og Grand Touring pakker. Alle modeller er firedørs biler, selv om det er inkluderingen av femdørs s Sport og s Grand Touring biler

The Matrix leveres i tre utførelser:. Base, den sporty S, og top-of -the-line XRS.

Alle kommer med forhjulsdrift, selv om S er også tilgjengelig med firehjulsdrift.
Motorer og girkasser

Mazda 3 "i" trimmer er utstyrt med 2-liters motorer med 148 hester, mens "s" trimmer egne 167-hestekrefter 2,5-liters motorer. The Matrix Base biler har 132-hestekrefter 1,8-liters motorer, med de andre trims får 158-hestekrefter 2,4-liters motorer. Alle motorene i Mazda 3 og Matrix er firesylindret.

Har Mazda 3 biler fem-og seks-trinns manuell og fem-trinns automatisk girkasse, mens Matrix biler har fire-og fem-trinns automatgirkasse . og fem-trinns manuell girkasse
sikkerhetsfunksjoner

Standard utstyr på alle Mazda 3 og Toyota Matrix trimmer inkluderer barns sikkerhet dørlåser, anti-lock bremser og elektronisk brems assistanse; driver, forsiden, passasjer, og siden hodet gardin airbags. Men antispinn og et kjøretøy stabilitet kontroll system er standard på alle Matrix trimmer, mens ingen av disse funksjonene er tilgjengelige i ISV og Sport versjoner av Mazda 3, førstehjelp alternativet i Matrix er helt fraværende fra sin Mazda motstykke.

Omvendt elektriske vindusheiser er standard i alle Mazda 3 trims, og en koffert anti-trap enheten er tilgjengelig for alle, men s Sport og Grand Touring 5-dørs versjoner; Matrix Base trims har ingen makt vinduer og det er null tilgjengeligheten av en koffert anti-trap enhet.

Keyless entry er et alternativ for de lavere-end trimmer av Mazda 3 og Matrix, standard på de høyere-end seg.

Interiør

Begge kjøretøyene kan ta opp til fem personer, med standard A /C, turteller, tilt ratt, og et stereoanlegg med AM /FM-radio og CD-spiller.
< p> Skinn ratt, cruise control og navigasjonshjelpemiddel er noen av de vanlige alternativene på de høyere-end utførelser, med at av Mazda 3 får nytte av ekstra sjåfør multi-justerbare seter, front-oppvarmede og makt minne plasser, og egen sjåfør /passasjer foran klima kontroller.
Utvendig

Begge bilene har standard intervall vindusviskere, strøm justerbare sidespeil og bakrute defogger, og funksjoner som tåkelys, lettmetallfelger, er bakre vindusviskere og soltak tilbys på høyere-end trims. Alle idretter trimmer --- S for Mazda, XRS for Matrix --- utstyrt med bakre spoilers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98856.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller