Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Historien om Volkswagen biller

The Volkswagen Beetle ble unnfanget av Porsche sportsbil designer og ingeniør Ferdinand Porsche i 1933 som billig transport for det tyske folk. Det begynte å vises på den tyske autobahn i 1935. Ved 1949 ble Beetle importert til USA og ble møtt med latterliggjøring for sin lille størrelse og eksentriske stil, men gikk videre til å bli den mest solgte bilen i løpet av de neste to tiårene. Historie

Produksjon av bobla var å begynne i september 1939, men krigen brøt ut, og svært få ble produsert. Den Wolfsburg anlegget kom under oppsyn av den britiske hæren etter krigen, og gjenopplive Beetle falt til Major Ivan Hirst. Han reddet fabrikken utstyr uskadet i bombene og brukt gamle lager og deler brosteinsbelagte fra Kübelwagen militære kjøretøy. Av 1946, 1000 enheter i måneden ble produsert.
Betydning

Type 1 Beetle banet vei for kompakte, økonomiske biler som skal importeres til USA fra Europa og Japan, bidrar til den lange og langsomme nedgang på Detroit bilprodusentene.
Funksjon

Postwar produksjon av bobla ble unnfanget for å eliminere Tysklands krig-making kapasitet og for å forynge sin økonomi.
Typer

Den grunnleggende styling ikke endre hele sin lange løp og ble tilbudt bare som en hardtop, "ragtop", eller soltak og cabriolet.
Egenskaper

I tidlige modeller, ble den bakre motoren montert til transaksel med fire bolter og kunne fjernes på mindre enn 20 minutter, mens stammen , funnet under panseret, inneholdt gass tank og reservehjul.
Effects

Volkswagen gamblet på at hengivenhet for 1949 gjennom 1977 amerikanske import modeller vil vekke interesse i en ny Beetle, som ble introdusert med hell i 1998.
Fun Fact

Bare to Volkswagen Bobler ble solgt i USA i 1949, sitt første år som en import .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98731.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller