Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

History of the Nissan quest

Nissan Quest er en minivan produsert av Nissan siden 1993. Frem til 2002 var det en re-badged versjonen av Mercury landsbyboer. Siden 2004 har det vært en unik bil. Historie

The Quest var en ny modell designet av Ford og Nissan for å skape en minivan som ville være mer oppskalere fra de gjeldende biler i produksjon. Modellen debuterte i 1992 North American International Auto Show.
Produksjon

Bilene ble produsert av Ford Motors fra 1993 til 2002. The Factory som produserte quest også produsert Mercury landsbyboer. Nissan begynte å produsere Quest i 2004.
Første generasjon

Den første generasjonen debuterte i 1993. Det var en re-branded versjon av Mercury landsbyboer. Det inkludert sitteplasser til 7, en andre rad benk som kan fjernes for å skyve baksetene frem.
Second Generation

andre generasjon av Nissan quest debuterte i 1999. Det var en re-branded versjon av Mercury landsbyboer. Noen oppdateringer fra forrige generasjon inkluderte en lengre akselavstand, en førersiden skyvedør og en mer aerodynamisk utseende.
Third Generation

tredje generasjon av Nissan quest var utgitt i 2004. I motsetning til tidligere modeller, var det ikke en re-branded Mercury landsbyboer, men en helt ny minivan. Noen bemerkelsesverdige funksjoner inkludert sin unike styling, den store månen taket og plassering av dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98734.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller