Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Mercedes Guard Specs

tyske bilprodusenten Mercedes-Benz introduserte sin første spesiell beskyttelse linje av pansrede kjøretøyer i 1928. I over 80 år har diplomater, heads-of-statlige og andre ledere som trenger beskyttelse fra skade stolte på Mercedes Guard å holde dem trygge mens du reiser. I 2008 avduket Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard å delta i E-og G-serien, hver med en rekke av høy kvalitet, høy sikkerhetsfunksjoner. Motor og ytelse

2010 Mercedes Guard S 600 har en 5,5-liters, V-12 motor som skrur ut en muskuløs 510 hestekrefter. E-Guard modellen har en 5,0-liters, V-8 motor med 306 hestekrefter, og G-Guard modellen har en 5,0-liters, V-8 motor som setter ut 296 hestekrefter.
Spesielle Protection Levels

The Daimler Global Media Området sier at alle Mercedes Guard modellene er bygget for å overgå de vanlige europeiske motstand nivåer av beskyttelse. Høy beskyttelse kjøretøy, rangert B4, er de som kan motstå stort kaliber ammunisjon. Høyeste Beskyttelse kjøretøy, rangert B6 eller B7, er de som kan gi motstand mot granater, sprengladninger og høy hastighet prosjektiler. Mercedes Guard S 600 og G-Guard-modellen er både Høyeste-beskyttelse klasse biler. E-Guard-modellen er en High-Protection klassen kjøretøy.
Utvendig

Sentralt i Mercedes Guard holdbarhet er den integrerte design tilnærming, noe som betyr at alle de beskyttende funksjonene i bilen er bygget inn i skallet av bilen på produksjon, heller enn å bli ettermonteres. Alle Mercedes Guard modellene er laget med rustning laget av glass og plast, samt spesielle stål som kan motstå kuler. Vindusrammer er forsterket med en sterk polykarbonat for å hjelpe mot splintres. I tillegg er dekkene laget for å kjøre-flat, i stand til å kjøre selv når blåst ut.
Interiør

Alle Mercedes Guard modeller sete fire passasjerer, selv om G- Guard gjør en femte plass valgfritt. S 600 har alle interiør fasiliteter av den vanlige S-klasse Mercedes, men legger til funksjoner kun tilgjengelig som ekstrautstyr på de andre Guard modeller, inkludert en 19-tommers flatskjerm-monitor, panoramautsikt ryggekamera, arbeidsbord og kjøleskap . E-Guard modellen inkluderer en elektronisk styrt luftfjæring, bak sidekollisjonsputer og en fjernstyrt mini-blind for bakruten. Ekstrautstyr inkluderer intercom og oppvarmet frontrute tilbys av S 600. G-Guard inneholder en spesiell kommunikasjon og alarmsystemer, dekk-pressure monitoring og en nødssituasjon starter system.
Tilgjengelighet og priser

Mellom 600 og 700 Mercedes Guard modeller er bygget hvert år. Men forespørsler for S 600-modellen er hemmelighetsfull og ofte gjøres gjennom kjøpers mellommann. Mercedes har skrudd ned mange forespørsler fra kjøpere som er involvert i ulovlige aktiviteter. Basisprisen for Mercedes Guard S 600 er $ 1,4 millioner. E-Guard er priset til $ 58 102 og G-Guard starter på $ 108000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99176.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller