Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Historien om Mitsubishi Cars

Mitsubishi Motor Corporation er et relativt nytt selskap av bilindustrien standarder, men har vært en del av den japanske skipsbygging og fly produksjon virksomhet siden 1917. Det er den femte største bil byggmester i Japan fra og med 2009. Første Biler

Mitsubishi produsert sin første bil i 1917 - de syv-passasjer sedan Modell A - men våge vist seg så dyrt bilen ble avviklet fire år senere
<. br> Second Time Around

i 1937 har selskapet utviklet en fire-wheel-drive sedan prototype for det japanske militæret som en pioner i bruk av all-wheel drive biler i 1960 og 70-tallet.

Engineering Refinement

Selskapet produserte Mitsubishi Zero jagerfly under andre verdenskrig, imponerte amerikanske flyvere med sin hurtighet og håndtering, som senere hjulpet Mitsubishis automotive engineering.
Allianser

Selskapet har hatt et langvarig forhold med Chrysler LLC og samarbeid i 1970 for å bygge Dodge Colt.
Typer

På slutten av 1970-tallet og begynnelsen av 80-tallet, utviklet Mitsubishi galant sedan og L200 pickup lastebil, og Pajero firehjulstrekk sport utility vehicle (i 1982).

Sports Car Entry

Mitsubishi kom inn gjenopplivet sportsbil nisje med 300gt sin i 1990, og kombinerer på den tiden sjelden japansk-laget strøm med luksus styling.
Effects

I 2008 introduserte selskapet sin i MiEV (Mitsubishi Innovative Electric Vehicle) som sitt svar til drivstoffeffektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98752.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller