Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan dekode en Honda VIN nummer

Din Honda kjøretøy har sine egne spesifikke identifikasjonsnummer utstedt til det - og det er ikke din lisens plate nummer. Egentlig er det bilens 17 siffer VIN (Vehicle Identification Number). Dette tallet, vanligvis plassert på førersiden frem dash, ved foten av frontruten, vil fortelle deg alt du trenger å vite om din Hondas produksjon. Instruksjoner
en

Finn din Hondas VIN ved foten av frontruten på førersiden. Skriv ned nummeret.
2

Inspiser første tall eller en bokstav. 1 betyr at bilen ble bygget i USA, er to Canada, 3 Mexico, J fra Japan, rett fra Korea og V fra Frankrike.
3

Se på det andre stedet. Dette vil være en H for Honda.
4

Identifiser tredje tall /bokstav, som vil være en M, G eller L. Dette er den typen kjøretøy eller produksjon divisjon, og kan variere fra selskap til selskap .
5

VIN fjerde til sjette posisjoner identifisere bilmotoren er. Det finnes dusinvis av forskjellige betegnelser mellom ulike selskaper.
6

syv posisjon representerer kroppstype og overføring. Tallene er: en for en 2-dørs coupe med manuell girkasse, 2 for 2-dørs coupe med automatisk, 3 for hatchback manuell, fire for hatchback automatisk, 5 for sedan manuell, 6 for sedan automatisk, 7 for vogn manuell og 8 for vogn automatisk.
7

Position åtte er for karakteren og det er flere dusin alternativer.
8

Position ni er en sjekk bokstav eller tall for å verifisere riktigheten av tidligere informasjon i VIN. Posisjon 10 er årsmodell, er Posisjon 11 forsamlingen anlegget og posisjoner 12 gjennom 17 er et produkt sekvensnummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98916.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller