Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan kan jeg få betalt for å kjøre bil?

"Få betalt for å drive" programmer er populære over hele USA og Canada. Du får betalt for å kjøre din egen bil, som du har lov til bedrifter å annonsere sine produkter og tjenester. Noen selskaper tilbyr også gratis biler for disse programmene. Anser det som en reklamekampanje, som ligner på taxi annonser og reklameplakater. Instruksjoner
en

Forstå begrepet "bil wrap," begrepet for å snu bilen til et bevegelig oppslagstavle. Du kan registrere med en bil wrap service, men før du gjør det bør du vite hvordan du vil bli betalt kontant for å kjøre en bil med en vinyl wrapper reklame strukket over bilens karosseri. Ikke alle er komfortable med ideen, og derfor ta deg tid til å avgjøre om du er villig til å gjøre det. Se Resources nedenfor for mer informasjon om bil wraps.
2

bli registrert med en populær bil wrap service. Noen av de legitime selskaper er Auto Wraps, My fri bil og bil (autowraps.com, myfreecar.com og freecar.com.
3

undersøke grundig, slik at du kan velge et legitimt selskap . (Du skal slippe å betale en avgift for å registrere deg med et selskap som er legit.) Sjekk flere kilder når etterforsker selskaper. Spør andre mennesker som kan ha vært i denne bransjen i noen tid. Se også etter vurderinger av bil wrap selskaper på Internett.
4

Vær forberedt på å gi informasjon til bilen wrap selskapet. Dette kan inkludere adressen din (bolig og arbeid), kjøretøy produsent, modell, farge, år og årlig kjørelengde. Når du er godkjent av selskapet, vil bilen bli dekket i en wrapper med annonser over det, og du vil få betalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99002.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller