Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan få Dome lyset kommer på i en Chevy Truck

The Dome lys i din Chevrolet Silverado er programmert til å slå på når en av dørene er åpen, men kan du manuelt slå kuppelen lys på ved hjelp av kuppelen lys ringe på frontlys bryteren. Hvis dome lyset ikke slår seg på, kan det være et problem med en eller flere av komponentene som lett kan rettes opp. Du trenger
Replacement pære (valgfritt)
Replacement sikring (valgfritt)
skrutrekker (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk frontlys bytte til venstre for rattstammen. Din dome lys styres av et hjul. Finn skiven på frontlys bryteren (til høyre frontlys "On" knappen).
2

Inspiser dome override knappen under frontlys bryteren. Trykk på knappen for å slå den "Off". Dersom proppen overstyring knappen er trykket inn, vil dome lys ikke fungerer: skyve den til ut stillingen vil slå den av
3

Skyv dome lys dial up (du vil. hører et lite klikk) for å slå på kuppelen lys. Du kan justere lysstyrken ved å skyve bryteren helt opp eller senke den i midtstilling.
4

Inspiser dome lys for å bekrefte det lyser. Med oppringt hevet, bør kuppelen lyset være på, uansett om nøkkelen er i tenningen eller ikke. Hvis det ikke er på, kan det hende du har en defekt lyspære eller sikring. Inspisere pære og bytt om nødvendig. Å inspisere pære, fjerne linsedekselet fra kuppelen lett montering (bruk en liten skrutrekker til å lirke den av) og avgjøre om pæren har brent ut. Hvis pæren har brent ut, vil glødetråden inne i pæren være frakoblet eller brutt fra hverandre. Skift ut pæren og prøv igjen. Hvis du skifter lyspære ikke hjelper, kan det hende du har en dårlig sikring. Den innvendige belysningen Sikringen er plassert i motorrommet sikringsskapet (førersiden i nærheten av batteriet). Sikringen er merket "INTPARK." Inspisere sikringen og skift den om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98913.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller