Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan kjøpe Lease-End Kjøretøy

På slutten av leieavtalen, vil du ha muligheten til å kjøpe bilen du har vært leasing. Kjøpe din leide bil er en måte å unnslippe å betale avgifter til leasingselskapet for å legge for mange miles på din leide bil eller forårsaker mindre skader. I tillegg har du fordelen av å ha drevet bilen og vite hvorvidt det er mekanisk pålitelig. Du kan også unngå stress involvert med shopping for en ny bil ved å bytte din nåværende leieavtale over til et kjøp plan. Instruksjoner
en

Sjekk den opprinnelige leiekontrakten du har signert. Leiekontrakten skal inneholde en buy-out prisen for slutten av leieperioden. Dette er beløpet du vil bli forventet å betale for bilen når du kjøper den.
2

Sjekk den nåværende verdien av kjøretøyet. Du kan besøke Kelley Blue Book hjemmeside kbb.com å sjekke hvor mye den bilen du er leasing er i dag verdt. Hvis bilen er verdt mer enn buy-out pris er spesifisert i kontrakten din, bør få et lån ikke være et problem. Hvis, derimot, er bilen verdt mindre enn forhandleren spør etter bilen, er du neppe å finne en utlåner villig til å finansiere bilen.
3

Forhandle med forhandleren for en buy-out pris på at du er komfortabel med. De fleste forhandlere vil tillate deg å forhandle buy-out prisen på noen bil på slutten av en leieavtale. Grunnen til dette er fordi selv om forhandleren kan du kjøpe bilen for mindre enn buy-out pris, er det fortsatt gjør en større profitt enn om du valgte å ikke kjøpe bilen, og bilen måtte selges på auksjon.
4

Sikre finansiering for bilen. Du kan velge å finansiere gjennom dealership som opprinnelig forlenget leieavtalen til deg eller gjennom en lokal bank eller kredittkort union. Finansiere bilen med hvilken låneinstitusjon tilbyr deg den beste renten og lånebetingelser.
5

Betal forhandleren og anta besittelse av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89749.html

Previous:
Next:

lease Buyout