Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan kjøpe en Leide bil

Når du leaser en bil, krever slutten av leieperioden avkastningen av den leide bilen. På dette punktet, er det en inspeksjon av bilen for å vurdere sin tilstand og kjørelengde. Enhver skade på kjøretøyet bestemt til å være over og utover normal slitasje vil resultere i et gebyr. Du må betale dette når du snur bilen, med mindre du bestemmer deg for å kjøpe den. Hvis du liker bilen og ønsker å beholde den, vil disse avgiftene fravikes. Du trenger
Din opprinnelige leieavtale
Tilgang til Kelley Blue Book nettside
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din opprinnelige leieavtale for å fastslå den gjenværende Verdien av bilen. Dette er prisen du må betale for å kjøpe bilen etter at alle nødvendige leiebetalinger er gjort. Hvis du ønsker å kjøpe bilen tidlig, så dette tallet vil bli justert for å reflektere manglende betalinger og eventuelle tidlige lease-avslutning avgifter som kan være i kontrakten.
2

Forskning Kelley Blue Book verdi av bilen (se Ressurser), slik at du vet på forhånd hvis buyout pris er et attraktivt. Vær ærlig i din vurdering av tilstanden på bilen, slik at du kan få en nøyaktig vurdering figur. Hvis buyout pris på bilen er $ 10k, men Blue Book videresalg verdi er rundt $ 8k, kan det være lurt å revurdere kjøpet plan og bare slå i bilen etter den endelige leiebetaling.

3

Ring eller e-post banken som eier din leiekontrakt og spør dem om de er villige til å forhandle om buyout pris. Mengden trykt på din leieavtale er ikke alltid risset inn i stein, noen ganger banken vil heller ikke ta besittelse av bilen og ville være glad for å selge den til deg. Avhengig av markedsforholdene ikke de kan være åpne for forhandlinger, men det skader aldri å spørre.
4

Ring flere banker og spørre om deres bil lån priser, slik at du kan vurdere dine finansieringsmuligheter. Et godt sted å starte er banken du vanligvis gjør forretninger med. Sette opp et lån med dem bør være ganske grei, siden de allerede har tilgang til relevante finansielle poster.
5

Sett opp en avtale med lånet offiser i banken du velger å finansiere med, slik at du kan signere de nødvendige lånedokumenter. Når alt er signert, vil banken deretter sende en sjekk til den opprinnelige finansieringen selskapet i mengden av den fremforhandlede payoff beløp, effektivt bli den nye eieren av kjøretøyet. Du vil nå være å gjøre betalinger til banken din for hva lånet sikt du enige om.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89741.html

Previous:
Next:

lease Buyout