Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan komme ut av en bil lease kontrakt

Leasing en bil er rimeligere enn å kjøpe en bil, og i de fleste tilfeller, gjør det deg å ha råd til en bedre bil. Men for folk som leier biler ikke eier sine biler og de har dem tilbake i god stand. Hva mer er, når du signerer en leieavtale, må du holde bilen for varigheten av begrepet. Uforutsette omstendigheter oppstår noen ganger, og tvinger deg til å si opp en leieavtale tidlig. Heldigvis finnes det måter å komme ut av en bil lease kontrakt. Instruksjoner
en

returnere bilen til forhandleren og betale det du skylder. Leieavtaler er juridiske bindende avtaler, og når du godtar en dealership leievilkår, vil de holde deg til kontrakten. Men noen forhandlere er ivrige etter å jobbe ut en ordning. De vil la deg avslutte leiekontrakten og frafalle oppsigelse avgifter, så lenge du er villig til å betale det resterende beløpet på leieavtalen. Fordi denne løsningen krever forhånd kontanter, er dette ikke et alternativ for finansielle strapped individer.
2

Overfør leieavtalen til en venn eller familie. Hvis du ikke har råd til betalinger på din leide bil, og du ikke ønsker å returnere bilen til forhandleren, bør du vurdere en leieavtale overføring. Dermed er du i stand til å opprettholde din kredittverdighet. Ta kontakt med leasing selskapet og be om lease overføringer. Hvis leasingselskapet tillater overføringer, finne noen å ta over leiebetalinger. De vil anta alle leasing rettigheter, og du er ikke lenger ansvarlig for bilen.
3

Selg bilen og betale av leieavtalen. Ta kontakt med leasingselskapet og spørre om en bil buyout (beløpet til å kjøpe bilen) Deretter plasserer annonser i lokalavisen og finne en kjøper til bilen. Når bilen selger, bruke inntektene til å betale av leieavtalen.
4

Ta bilen tilbake til forhandleren. Hvis du ikke kan finne en person til å påta leieavtalen og du ikke har penger til å si opp leieavtalen uten straff, returnerer bilen og nøklene til forhandleren og gå unna. Fordi dealership eier bilen, er de forpliktet til å ta bilen tilbake. Imidlertid vil bilforhandler eller leasingselskapet rapportere en repossession til kreditt-byråer, noe som reduserer din kreditt score.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89737.html

Previous:
Next: No

lease Buyout