Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan øke Hestekrefter Med en turbolader

turboladere er tilgjengelig for de fleste noen kjøretøy , og kan tilby en flott måte å få mer hestekrefter . Turboladere komprimere luften som kommer inn i motoren slik at mer luft å gå inn og dermed øke brennstoff og hestekrefter. Turboladere gjør at motoren til å produsere mer kraft forbedre generelle motorens effektivitet . Instruksjoner
en

Noter ned all informasjon om bilen din, inkludert merke , modell, år , motortype , motorstørrelse og andre endringer som allerede er gjort.
2 < p> Bestem deg for hvor mye hestekrefter du ønsker å legge til og turboladere som tilbyr det nivået av makt . Noen av de mer kjente turbolader produsentene er Squires , Borg Warner og Holset .
3

Kontakt lokale auto deler og tilpasset bilbransjen butikker for prissetting på begge deler og installasjon. Sammenligne disse sitatene til en del kostnader elektronisk direkte fra produsentene , pluss kostnaden for frakt . Også sammenligne garantier og retur politikk tilgjengelige .
4

Vurder kostnadene ved installasjon, hvis du ikke er dyktige på dette området . Denne installasjonen er oftest gjort av en sedvane eller eksos butikk . Pass på at butikken har erfaring med turboladere og din bil . Få en garanti for sitt arbeid for en periode etter at arbeidet er ferdig , for å sikre en oppløsning hvis det er problemer etter installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89734.html

Previous:
Next:

lease Buyout