Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan å lease en bil med muligheten til å kjøpe

Leasing en bil er litt som langsiktig leie. Det er et flott alternativ hvis du vil ha en ny bil, men har lite kapital, eller hvis du ønsker en mer avansert bil enn du har råd til å kjøpe. Månedlige utbetalinger er betydelig lavere enn når du kjøper direkte, men antall miles du kan sette på bilen er begrenset. Er leasing det riktige valget for deg? Les videre. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

vurdere dine behov: For folk som kjører mange miles hvert år, eller som ønsker å holde en bil for mange år, og vil ha muligheten til å selge senere, lease en bil er ikke veien å gå.
2

Bestem hvor mange miles du kjører årlig. Forskjellige produsenter har forskjellige årlige kvoter på kjørelengde, noe som bidrar til å bestemme hvilken bil du velger. Mange leieavtaler nå er for bare 10.000 miles per år, mens de pleide å være 15.000. Ekstra kostnader for kjørelengde kan være betydelige, ofte 20 cent per mil over kvote, og når du kjører til jobb hver dag, som legger opp raskt. Ofte kan du kjøpe ekstra miles opp foran, men denne kostnaden endrer leiekostnader.
3

Bestem hvor lenge du ønsker bilen, med tanke på at en lengre leieavtale gir mindre betalinger.
4

Beregn hvor stort innskudd du kan sette ned opp foran og hvor mye du har råd til å betale månedlig. Bankrate.com og andre nettsteder tilbyr auto lease betaling kalkulatorer slik at du kan finne ut hvor mye du må betale. Faktorene omfatter veil.pris (MSRP), endelig forhandlet pris, forskuddsbetaling, bruk skatt, lengden på leieavtalen, og ny bil utlånsrente.
5

Finn en reutable bilforhandler som leier hva slags bil du ønsker, i din prisklasse. Ta en prøvetur. Har forhandler forklare garantier som tilbys på bilen, vedlikehold og avgifter for overmileage, slitasje, og tidlig-out for å avslutte leieavtalen. Alltid spørre om avgifter er inkludert i den angitte gebyr. Pass på at du forstår alt du kan belastes for før du signerer kontrakten.
6

Spør hvordan en buyout på slutten av leieavtalen fungerer. Du trenger ikke å bestemme seg ennå om du vil kjøpe ut.
7

Forhandle lavest mulig lease pris (aktiverte kostnader) for å holde utbetalingene lav. Biler med høyere restverdi har lavere leiekostnader. Tenk
8

få gap dekning forsikring, som vanligvis er inkludert, men kan ikke være på politikken. Hvis du ikke har det, og bilen blir stjålet, kan det koste mer enn prisen av leieavtalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89733.html

Previous:
Next:

lease Buyout