Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan refinansiere en Infiniti Lease

Hvis Infiniti lease er planlagt å ende snart, og du vil beholde bilen, er det flere alternativer tilgjengelig. Noen forbrukere velger å betale penger for å kjøpe ut sin leieavtale for restverdi. Imidlertid er dette alternativet ikke er praktisk for alle kjøpere. Hvis du ønsker å holde utleid Inifiniti kjøretøy men ønsker å foreta innbetalinger, må du refinansiere leieavtalen buyout beløp, også kjent som den gjenværende. Dette kan gjøres med en lokal bank eller personlig fremmøte på en Inifiniti forhandler. Instruksjoner
en

Bestem din restverdi. Restverdien, også kjent som lease-end verdi eller buyout, er notert på leiekontrakten. Hvis kontrakten ikke er tilgjengelig, kan du kontakte Infiniti Finance via Internett eller telefon. Dette er beløpet som du kan kjøpe bilen på slutten av leieavtalen. I tillegg til dette beløpet, må du også betale avgiftene i banken som refinansieres lånet ditt, hvis det er nødvendig, og moms på restverdien.
2

Søk om finansiering. Du kan søke med lokale banker og kreditt fagforeninger, eller du kan besøke forhandleren som leaset bilen til deg når nytt. I alle fall vil banken eller forhandler trenger dine kredittopplysninger, samt litt informasjon om kjørelengde og tilstanden til Infiniti.
3

sammenligne tilbud. Hvis du har søkt om refinansiering på flere långivere eller forhandlere, sammenligne sitater og finans tilbud. Søker å refinansiere ditt Infiniti leieavtale med flere långivere vil la deg sammenligne priser og vilkår, slik at du kan velge lån som best passer dine behov og budsjett. Hvis flere långivere ser på kreditt innen en periode på en måned, alle henvendelser teller som bare én henvendelse på kreditt rapporten.
4

Velg et tilbud. Etter å ha sammenlignet tilbud og finne den lavest månedlig betaling med de mest konkurransedyktige betingelser, ta kontakt med långiver eller forhandler med tilbudet og informere dem du skal gjøre forretninger med dem.
5

Komplett papirarbeid. Refinansiering en Infiniti lease er mye som å kjøpe en bil igjen. Du vil bli bedt om å sette seg ned med en økonomisjef på en forhandler og signere flere skjemaer som re-tittel og re-registrere bilen i ditt navn. Husk, i løpet av leieperioden, ble bilen tittelen til Infiniti Finance og du var rett og slett en leietaker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89751.html

Previous:
Next:

lease Buyout