Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan beregne leiekostnader

Hvis du er i markedet for en ny bil, kan du vurdere å leie i stedet for å kjøpe. Noen av fordelene ved å lease en bil har lavere forskuddsbetaling, lavere månedlige utbetalinger, mindre skatt, mindre vedlikehold regninger og evnen til å kjøre en ny bil, mens du bor innenfor budsjettet. Før du begynner å lete, er det en god idé å vite hvor mye du har råd til. Så, med litt grunnleggende matematikk, kan du bestemme leiekostnader til et bestemt kjøretøy. Instruksjoner
en

Finn ut veil.pris av kjøretøyet der du er interessert ved å besøke produsentens nettside eller andre bilen verdi nettsteder. Trekker du ned betaling eller bytter inn beløp fra prislappen. Dette beløpet er din netto kostnad.
2

Kontakt forhandleren for å finne ut renten, kalt Money Factor, samt gjenværende prosentsats. Multipliser den gjenværende andelen av MSRP å få restbeløpet.
3

Trekk restbeløpet fra netto kostnad. Dele forskjellen med antall måneder i leieavtalen. For eksempel, dersom det gjenværende prosentandel multiplisert med MSRP er 15,000 og MSRP er $ 20 000, vil forskjellen være 5000. Derfor du ville dele 5000 med lengden i måneder i leieavtalen. Dette beløpet er den månedlige avskrivninger avgift.
4

Bestem finans avgiften ved å legge til prislappen og restbeløpet. Multiplisere det totale av renten. Dette vil være den månedlige finans avgift.
5

Legg den månedlige avskrivninger avgift og den månedlige finans avgift for å beregne dine månedlige leiekostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89738.html

Previous:
Next: No

lease Buyout