Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan forhandle en Auto Lease Utbetaling

Den enkleste måten å kjøpe din lease er å sjekke kontrakten din og se hva bilens restverdi er. Sjekk dette tallet mot hva bilen din er i ferd med å selge for, og hvis det er det samme eller lavere ville det være en god idé å kjøpe. Hvis, derimot, er din restverdi mye høyere enn dagens markedsverdi, så kan du alltids prøve å forhandle med banken din for å kjøpe bilen for en lavere pris. Noen banker vil være overbærende og forhandle, andre ikke, men det er alltid verdt et forsøk. Du trenger
Kjøretøy restverdi
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk på nettet og finne ut hva bilen din er for tiden selger for med lignende alternativer og kjørelengde i ditt område. Bruke nettsteder som autotrader.com, edmunds.com og craigslist.com å finne ut hva en tilsvarende bil blir solgt for både private part selgere og forhandlere. Sjekk også hva bilen vil tiden være å selge for på bilen auksjonen. Kelly Blue Book er "trade-i verdi" er så nær som du kan komme til auksjonen verdien av et kjøretøy.

I de fleste tilfeller, hvis kunden ikke kjøpe en bil direkte, vil banken sende lease tilbake til en auksjon blokken og ta hva dagens engros verdien er på kjøretøyet. Å vite både hva bilen er å selge for privat og hva det er å selge for på auksjon vil gi deg et godt utgangspunkt for å forhandle med banken.
2

Ring finansinstitusjonen holder leiekontrakt og fortelle dem du er interessert i å kjøpe bilen på lease slutten. Hvis restverdi er høyere enn hva bilen er å selge for på det åpne markedet, fortell din representant som du ønsker å betale X antall dollar (hva markedsverdien er). Hvis din representant sier at hun vil fortelle deg, så gi henne ca fem virkedager å komme tilbake til deg. Hun må snakke med de riktige personene til å ha din forespørsel oppfylt.
3

Vent til din bankforbindelse for å komme tilbake til deg med et tilbud. Det tilbudet som de sender til deg kan være det du ba om, eller det kan være litt mer. Uansett vil du fortsatt ha en lavere pris enn den opprinnelige restverdi og, viktigst av alt, de pengene som du har lagret fortsatt i lommen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89748.html

Previous:
Next:

lease Buyout