Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Bør jeg kjøpe de Lease eller Slå i bilen?

Når kontrakten har løpt ut på en leid bil du har muligheten til å snu bilen i til leasingselskapet eller kjøpe det for restverdien. Beslutningen om hvilken retning de skal ta er en kombinasjon av personlige preferanser og økonomiske hensyn. Finansielle Hensyn

Ring leasingselskapet og få prisen til å kjøpe bilen på kontrakt oppsigelse. Dette tallet kan være restverdien i kontrakten eller leasingselskapet kan også tilby en lavere kjøpspris for å unngå å få bilen tilbake. Bruk Kelley Blue Book eller Edmunds nettsteder for å finne de engros og privat fest verdier av bilen. Dersom leieavtalen Utbetalingen er betydelig lavere enn markedsverdien av bilen, kjøpe bilen til restverdi og holde den eller videreselge bilen og beholde den ekstra verdien. Hvis tallene er reversert, slå i bilen. Dersom leieavtalen buyout verdi og markedsverdien er balansert, veie de andre faktorene.
P Hvis bilen er slått til leasingselskapet, må leietaker betale for eventuelle overskytende kjørelengde på frekvensen er fastsatt i avtalen og overflødig slitasje eller skader på kjøretøyet. Hvis disse kostnadene kommer til å bli svært høy, kan det være fornuftig å kjøpe ut leieavtalen og fortsette å bruke bilen i stedet for å skrive en stor sjekk til leasingselskapet bare for å slå det inn
personlige betraktninger
p Hvis du virkelig liker bilen og buyout verdien er ikke ute av takt med markedsverdien, kjøpe bil og fortsette å nyte det. Dessuten vil hvis buyout er lavt og du har penger, kjører en betaling fri bil definitivt hjelpe månedlig kontantstrøm.

Mange som leier biler gjøre det for å kjøre en ny bil hvert femte år. Hvis leasingselskapet er tilknyttet bilmerke du kan ha ekstra økonomiske insentiver til å slå i bilen for en ny en av samme merke. Hvis du ønsker å leie en annen bil, snakk med en forhandler av den nye bilen et par uker før leieavtalen oppsigelse. De kan være i stand til å forhandle frem en bedre avtale med leasingselskapet om turn i pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89746.html

Previous:
Next:

lease Buyout