Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan å slutte å betale for en Auto Lease

Tilbake en leid bil før leieavtalen er utløpt kan bli dyrt. Avhengig av hvor mye du skylder, vil du måtte betale opp foran resten av leieavtalen og ekstra kostnader for vedlikehold, kjørelengde og administrasjon. Andre alternativer inkluderer utleie trading eller ta ut en ny leieavtale på en annen bil. Vurdere alle alternativer og kostnader før du returnerer leaset bil. Du trenger:
Lease kontrakt
Leide bil
Vis flere instruksjoner
en

gjennom vilkårene på leieavtalen. Å vite alternativene hjelper deg å velge den beste måten å komme tilbake en leid bil før leieavtalen er utløpt.
2

returnere bilen til forhandleren. Du kan være ansvarlig for å betale ut resten av leieavtalen, har administrasjonen avgifter og straffer for retur bilen før leieavtalen er utløpt.
3

Tenk lease trading stedet for å returnere bilen til forhandler. Lease trading innebærer signering resten av leieavtalen til en annen person. Søk tredjeparts leasing meglere på nettet eller finne en slektning eller venn til å ta over leieavtalen.
4

Kontakt forhandleren for å sørge for at det tillater lease trading. For å fullføre handelen, må personen som overtar leieavtalen har god kreditt, og må gjennomgå en kredittsjekk.
5

Lease en annen bil fra forhandler hvis du ikke kan finne noen å overta eksisterende leiekontrakt. Hvis du nylig mistet jobben og kan ikke lenger råd til leiebetalingene kan forhandleren tillate deg å handle i bilen etter en med en lavere månedlig betaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89743.html

Previous:
Next:

lease Buyout