Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan returnere en leide bilen til Chrysler

Auto leasing har blitt et populært alternativ til å kjøpe de siste årene. Når leieperioden er over, er det på tide å returnere bilen, hvis du ikke har tenkt på å kjøpe den. Hver produsent har ulike prosedyrer for lease turn-ins, Chrysler krever kjøretøyet være slått inn på en Chrysler forhandler (eller annet du vil bli belastet for transport). De anbefaler også inspisere forskjellige deler på kjøretøyet Før returnering av kjøretøyet. Instruksjoner
en

Kontakt Chrysler forhandleren der du har tenkt å returnere den leide bilen. Eventuelle Chrysler forhandler er greit - det trenger ikke å være den opprinnelige forhandler. Be om å få snakke med den personen som håndterer lease turn-ins - og skrive ned hans eller hennes navn. La personen vite når du kommer (og sørg for at du har veibeskrivelse til forhandleren).

Ideelt kontakt med forhandleren bør gjøres et par uker før leieavtalen turn-in dato.

2

gjennom de økonomiske vilkårene i leieavtalen din (i feltet til leasing kontrakt). Chrysler leier vanligvis har en end-of-lease avgift som du vil bli bedt om å betale når du snur deg i bilen.
3

gjennomgang kjørelengde begrensninger inkludert i kontrakten. Kontrakten viser det høyeste akseptabel kjørelengde på turn-in dato. Hvis kjørelengde på Chrysler er over dette, vil du bli pålagt å betale for overdreven kjørelengde på datoen du snur deg i bilen. Hvis du ikke har råd til overskudd avgift, kontakt Chrysler økonomisk umiddelbart - de kan være i stand til å arbeide ut en ordning med deg

kjørelengde overskudd avgiften varierer fra kontrakt til kontrakt.. Les den fine print på leasingkontrakten å fastslå per mil kostnad, og multiplisere det med antall miles du er over grensen.
4

Inspiser interiøret i bilen. Se etter manglende komponenter (for eksempel paneler, brytere og knotter) og kutt, rifter og brannsår. Alle disse elementene er avgiftsbelagt. Den eksakte mengden av avgiften vil variere avhengig av alvorlighetsgraden - men vil legge merke til mangelen på forhånd kan du forberede bekostning

Minor interiør defekter som flekker og skraper er ikke avgiftsbelagt <.. br>
5

Inspiser bilens eksteriør. Bruk "kredittkort test" for å finne ut om du skylder penger for riper, skraper og bulker. Plasser et kredittkort (eller en lignende størrelse objekt) over mangelen, hvis kredittkortet helt dekker det, vil du ikke bli belastet (maksimalt fem feil per karosserifelt)

Inspiser dekk og felger.. Hvis dekkene er alvorlig slitt (ledning viser), vil du bli belastet for utskifting dekk. Hvis de er feilaktige (flere merker eller dekkdimensjoner), vil du bli belastet. Hvis hjulene er scuffed, bøyd eller skadet på annen måte, vil du bli belastet.

Inspiser frontruten for defekter. Du vil ikke bli belastet for mindre riper eller chips. Du vil bli belastet for sprekker og hull, men uansett størrelse.
6

Fjern dine personlige eiendeler fra bilen før bringe den til forhandleren for å slå den i. Dobbeltsjekk hanskerommet , interiør oppbevaringsrom, CD-spiller (for plater) og bagasjerommet.
7

Bring bilen til forhandleren. Signer end-of-lease papirarbeid og betale de nødvendige gebyr (er). Ordne for noen til å plukke deg opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89752.html

Previous:
Next:

lease Buyout