Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Kan du handle i en leid bil?

Leasing en bil i stedet for å kjøpe en fornuftig i visse situasjoner. Hvis du bytter bilen i annethvert år, kan det være fornuftig å lease en bil med en to-års leietid. Men hva hvis du ønsker å bytte bilen før de to årene er opp? Trading i en leid bil er ikke mye annerledes enn handel med en bil som du kjøpte, leievilkår, men kan gjøre dette valget mindre ønskelig enn en bil du har kjøpt. Down Payment

Når du kjøper en bil, i de fleste tilfeller betaler du litt penger for bilen på forhånd - forskuddsbetaling. Med leide biler, kan du legge penger ned på bilen, men mange ganger leieavtalen krever ikke det. Dette er en ekstra attraksjon av en leieavtale, men det er ikke en god ting hvis du ønsker å handle i bilen. Du skylder hele saldoen på bilen, og det kan ikke være verdt det du skylder på den. Du fortsatt kan være i stand til å bytte den inn, men du vil være opp ned i din nye bil betaling.
Vilkår

leiekontrakter variere, så før du setter i gang å gjøre sikker på at du forstår vilkårene. Mange leieavtaler tillate deg å returnere bilen og gå bort når leieavtalen er opp, men du kan skylder penger hvis du velger denne option.For eksempel, hvis det er en klausul i leieavtalen at du bare kan kjøre 10000 miles per år, og du har leieavtale for to år og kjøre 25000 miles, vil du skylder kjørelengde hvis du snu bilen i og gå away.Another alternativ er å kjøpe bilen direkte når leieperioden er opp. Med dette alternativet, betaler du restverdien av bilen, og med mindre leieavtalen forhandler er villig til å finansiere bilen, må du finne din egen financing.Still annet alternativ er å bytte bilen i en annen bil da den nåværende leieperioden er opp. Med dette alternativet, du handel leide bil for en annen leide bil. Det kan ikke bli noen endring i leieperioden, men utbetalingene kan endre seg, opp eller ned avhengig av verdien av den nye bilen du velger.

Se på vilkårene selskapet tilbyr før lease en bil for å være sikker avtalen du får er riktig for deg. Hvis du bestemmer deg for å handle den leide bilen, vurdere om å kjøpe en bil eller fortsetter en leieavtale er økonomisk fornuftig for din situasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89739.html

Previous:
Next:

lease Buyout