Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan å forhandle frem en leieavtale Buyout

Lær hvordan å forhandle frem en leieavtale buyout bruke dette steg for steg guide. Få en god deal å kjøpe din nåværende leide bilen. Instruksjoner
en

Før du begynner å forhandle frem en leieavtale buyout, bestemme om du vil kjøpe leide bilen.
P Dette avhenger i stor grad av hvor fornøyd du er med bilen og hvor trygg du er om de fremtidige vedlikeholdskostnader. Hvis du bestemmer deg for at du vil prøve å kjøpe bilen, har du allerede utnytte mot å få en god pris rett og slett fordi du er den nåværende leietaker.
2

Bestem den prisen du ønsker å forhandle.

Når leietakerne velger å ikke kjøpe den leide bilen, kan forhandleren forvente å sale bilen (nå en brukt bil) for den gjennomsnittlige retail verdi fratrukket 20% (fordi det var en leid bil verdien er redusert). Derfor, hvis leieavtalen buyout tilbudet er hvor som helst mellom 1 til 19% av gjennomsnittlig salgsverdi, står du en stor sjanse for å få bilen for prisen din. Å bestemme den gjennomsnittlige endelige verdien av bilen prøve Kelley Blue Book (se lenke i ytterligere ressurser). Hvis du er usikker på hvordan du skal bruke Kelley Blue Book, se linken som heter "hvordan å slå opp Kelley Blue Book verdi" for veiledning.
3

Bestem tidspunkt for forhandlinger om leieavtalen buyout.

Rundt tre måneder før leieavtalen utløper, må den opprinnelige tilbudet. Den opprinnelige tilbudet bør være litt lav, men i omtrentlig. Prøv å bruke den gjennomsnittlige retail verdi fratrukket 25%.

Rundt en måned før leieavtalen utløper gjøre andre tilbud. Men denne gangen bruker gjennomsnittlig utsalgspris mindre 20%. Husk dette er den gjennomsnittlige salgsprisen på bilen hvis du ikke fullfører leieavtalen buyout. Nå har du fått deres oppmerksomhet.
P Hvis de ikke går for det forrige tilbudet, når du er 14-11 dager ut fra leieavtalen utløper gjør ditt endelige FIRM tilbud om en gjennomsnittlig utsalgspris verdi mindre 15% .

Innen to uker leieavtalen utløp er det "sweet spot", hvor forhandleren er mest sannsynlig å gjøre en avtale. Hvis du føler deg fet, holder 20% under Verdi helt opp til leieavtalen dato og se om de forhandler kaster eller gir deg en pris bedre enn 15% etter, som var den opprinnelige planen i det første scenariet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89740.html

Previous:
Next:

lease Buyout