Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

New Car Lease Lover

For mange mennesker, kan lease en bil være et attraktivt alternativ. Bil leieavtaler kan være litt annerledes i detalj, og vite hva du skal se opp for er nøkkelen til å gjøre en god beslutning. Det er en stor fordel at leasing lover er på plass for å hjelpe oss å ha den informasjonen vi trenger om en bil lease. Fakta

Consumer Leasing Act (CLA) er den viktigste formen for lovgivning for bil leieavtaler. Den dekker leie av fire måneder eller mer i varighet og leieavtaler som ikke overstiger $ 25 000 for personlig bruk kjøretøyer. Regelverket som styrer CLA er referert til som forordning M og ble etablert av Federal Reserve Board i 1998. Det kan bli funnet i Code of Federal Regulations (CFR), 12 Tittel, del 213.4 og legger ut de opplysninger som er nødvendige i leieavtaler avtaler. The Code of Federal Regulations kan finnes i enkelte bibliotekene og på Internett.
Betydning

Ifølge Encyclopedia of Everyday Law, vil 25 prosent av alle nye biler som beveger seg ut av forhandler mye er utleid. Forbrukerens rettigheter er beskyttet i forhold til disse bil leieavtaler av leieavtalen og Consumer Leasing Act (CLA), samt noen statlige lover som kan gi ytterligere forbrukerrettigheter som ikke dekkes i leieavtalen. Forbrukerens rett til informasjon om kostnader og vilkår for en bil lease er dekket under den føderale CLA. Dette gir en klar idé om sine rettigheter og plikter før inngåelse av en bil lease avtale. Kort sagt, leier disse bil lover gir forbrukeren mulighet til å gjøre mer informerte beslutninger om leasing av et motorkjøretøy.
Funksjon

Disse leasing lover krever at forbrukeren er informert om visse detaljer i en leieavtaler. Noen spesifikasjoner inkluderer å vite hvor mye penger Leieavtalen er på ved å gi en uttalelse på alt vi må betale - ned betalinger, forhånd kostnader, etc - hvor lenge det er til ved å liste hvor mange betalinger er nødvendig, og eventuelle krav forbrukeren eller leietaker kan ha - en bestemt type eller mengde forsikring. Andre punkter dekkes av CLA er informasjon om garantien, kjøpsopsjoner og avtalen avsluttes.
Misforståelser

Ifølge Lease Guide.com, er en vanlig misforståelse at det er en 3-dagers "retten til å kansellere" orcooling off period "for bil kjøp og leasing. Dette er ikke tilfelle. Dette faktum gjør det enda viktigere for forbrukerne å ha så mye informasjon som mulig for å gjøre dem i stand til å ta den beste beslutningen for dem, fordi når de signerer kontrakten blir bindende.
Warning
p Det er visse biter av informasjon som ikke dekkes av CLA regulering som vi må være hu som kredittkort beløpene som er tilgjengelige for trade-ins, kan prisen på selve kjøretøyet og finans avgifter. Selv om CLA går langt i å beskytte forbrukernes rettigheter, informasjon som dette være avgjørende i beslutningsprosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89742.html

Previous:
Next:

lease Buyout