Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Er Kjøpe Out Your Car Lease en god idé?

Kjøpe ut en leieavtale kjøretøy er en god idé hvis du er fornøyd med bilen og buyout beløpet som er angitt på kontrakten er i nærheten av fair-markedsverdi. Husk at bilen kan ikke lenger være under fabrikkgaranti. Restverdi

Restverdien er leieavtalen-end verdien som står oppført på den opprinnelige kontrakten. Dette tallet er normalt ikke omsettelig, men ta kontakt med leasingselskapet for å sjekke om de tilbyr noen siste-liten rabatter.
Markedsverdi

Fair-markedsverdi er kontantverdien av et kjøretøy på det åpne marked. Du kan beregne dette beløpet ved hjelp av elektroniske verdivurdering verktøy. hvis gjenværende er høyere enn markedsverdi, kan det være lurt å passere på å kjøpe ut leieavtalen med mindre utlåner tilbyr en god avtale.
Finansiering

Finansiering en leieavtale buyout kan ordnes gjennom en lokal forhandler som selger din merkevare av kjøretøyet. Som en leieavtale buyout er en bruktbil transaksjonen, forventer høyere rente enn på en ny bil.
Garantier

Spør en forhandler om utvidede garantier på en leieavtale buyout, som fabrikken garantibestemmelsene kan ha eller vil snart utløper.
Expert Insight
p Hvis et kjøretøy har tjent deg pålitelig og det er økonomisk fornuftig å holde bilen, en leieavtale buyout er en god idé. En buyout kan også hjelpe deg å unngå overflødig kjørelengde kostnader hvis du er over din maksimalt tillatt kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89750.html

Previous:
Next:

lease Buyout