Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Slik finner du ut et bilens Retail Verdi

En bilens retail verdi, også referert til som sin blå bokført verdi, kan defineres som den mengden en selger kunne forvente å betale når du kjøper den bilen fra en forhandler. Å vite den endelige verdien av en bestemt bil, lastebil, er van eller SUV nøkkelen til både kjøpere og selgere. Tiden brukt på å gjøre denne forskningen opp foran vil tillate deg å forhandle frem den beste avtale. Du trenger
tilgang
Kalkulator
Computer
Car verdi publikasjoner
Vis flere instruksjoner
en

Finn ut kjøretøy detaljene før du starter din søke. Disse elementene er bilens året, merke og modell. Hvis du selger bilen, også oppmerksom på kjørelengde, tilstand og spesielle funksjoner.
2

Kjøp eller finn en kopi av Kelley Blue Book, Brukte NADA Car Guide eller en lignende bok. Disse publikasjonene er utformet spesielt for å gi bruktbil verdier. De fleste tilbyr også enkle skjemaer på nettet som beregner omtrentlig verdi.
3

Bla bilforhandler oppføringer i lokale aviser og publikasjoner og søk etter bilen du er forsker for å få en idé om forhandlernes listepriser .
4

Gi flere forhandlere spesifikasjoner på bilen du undersøker og be dem om å gi deg et tilbud.
5

sammenligne de ulike detaljhandel verdier fra forskning . Legg alle de enkelte sitater sammen, og dele på det totale antallet estimater for å få et gjennomsnitt salgsverdi for at kjøretøyet.
6

Bruk den gjennomsnittlige salgsverdi beregnet til å gjøre en kvalifisert gjetning når selger eller kjøpe bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76278.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler