Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Florida nybilsalget Lover

I Florida, må du være lisensiert til å selge nye biler. Statlig organ som utsteder forhandler lisenser er Institutt for Highway Safety og Motor Vehicles. I tillegg er flere andre statlige etater problemet veiledning til forbrukerne om lover som beskytter floridians. Staten parlament har vedtatt lover som bilforhandlere må følge med for å beskytte bilkjøpere. Lisens

Ifølge Florida lov, er alle som selger eller viser for salg tre eller flere biler i en 12-måneders periode antas å være en bilforhandler, som krever en forhandler lisens fra staten. For å få en lisens, har en forhandler salg området som skal godkjennes av staten, og han må sende inn en søknad sammen med $ 300 gebyr.
Lemon Law

Florida Loven krever at auto forhandlere informere sine kunder om sitron loven. Staten skriver et hefte som bilforhandlere er pålagt å gi til nye bilkjøpere fortelle dem om lov. I utgangspunktet gjør at sitron lov forbrukerne til å ta en bilforhandler til voldgift dersom deres nye bilen har blitt reparert tre eller flere ganger for samme feil eller hvis bilen har vært ute av drift i minst 15 dager på grunn av en eller flere defekter under de to årene etter kjøpet. Forbrukere som har lykkes i voldgift kan motta refusjon eller erstatning kjøretøy.
Lisens suspensjon

Florida lov sier at en forhandler lisens kan suspenderes eller tilbakekalles dersom forhandler har engasjert i et mønster av en forseelse eller løyet på sin søknad.
License Plate Rapportering

I 2009 Florida lovgivende forsamling vedtok en lov som krever forhandlere å umiddelbart elektronisk rapportere til Institutt for Highway Safety og Motor Vehicles overføring av et kjøretøy lisens plate fra ett kjøretøy til et annet. Dette ble gjort for å hjelpe politiet har umiddelbar tilgang til motorkjøretøy overføre informasjon. En forhandler som ikke har tilgang til elektronisk rapporteringssystem er nødvendig å gå til en skattekontoret for å få overføringen gjort før slik at kunden å kjøre bilen av mye. Dersom kunden ikke har en metall lisens plate å overføre, må forhandleren utstede en midlertidig lisens plate eller besøke skattekontoret for å kjøpe metallplaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76631.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler