Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan få den beste prisen når leasing et kjøretøy

Hvis du ønsker å få en ny bil med en lav månedlig betaling, bør du vurdere en leieavtale. Velge en leieavtale i stedet for innkjøp kan redusere din bil betaling av $ 150 til $ 200 i måneden. Og siden du ikke eier bilen, er du i stand til å kjøre en ny bil hvert femte år. Men flere faktorer påvirke prisen du får på en leieavtale. Før leasing en bil, utdanne deg selv på prosessen. Instruksjoner
en

Forbedre din kredittverdighet. Kreditt scorer og historie påvirker renten på en leieavtale. For å få den beste prisen på en leieavtale, noe som resulterer i en rimelig betaling, ta skritt for å forbedre din kreditt history.These inkluderer å redusere din gjeld og betale dine kreditorer, spesielt kredittkort.
2

Spar penger for en forskuddsbetaling. Ned betalinger er ikke nødvendig når leasing eller kjøpe et kjøretøy. Likevel kan et lite forskudd (mellom 10 og 20 prosent av prisen) reduserer leieavtalen balanse og lavere leiepris.
3

Sammenligne lease priser. Bestem deg for hvilken type bil du ønsker, og besøker to eller tre forhandlere før du tar en endelig beslutning. Sammenligne kjøretøy priser, og forsøke å forhandle frem en lavere pris med selgerne. Velg forhandler som tilbyr den beste avtalen på leieavtalen.
4

vente til slutten av året. Nye bilmodeller kommer på forretningene mot slutten av året. Dermed forhandlere er ivrige etter å selge eller lease årets modeller. Dette er den beste tiden å lease en bil, fordi forhandlere generelt redusere leieavtalen priser eller tilby lavere rente.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76366.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler