Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan betaler halv pris for biler

En bil er en viktig investering og ofte dyrere en. En bil er en persons frihet så langt som å komme til og fra jobb og andre steder uten å måtte stole på noen andre, eller vente på offentlig transport. Dessverre, selv brukte biler er vanligvis kostbare og kan være ute av en kjøpers spenn. Hvis du ønsker å få en bil for halv pris eller billigere, du virkelig trenger å gjøre din forskning og vet hvor du skal lete. Instruksjoner
en

Kjenner verdien av bilene du ser på. Kelley Blue Book og Edmunds er to gratis ressurser som kan hjelpe deg med å beregne markedsverdien av et kjøretøy. Dette hjelper deg å finne ut hvor mye av en rabatt for å skyte for.
2

Besøk så mange private selgere som mulig. Det er mange annonser for privat solgte bruktbiler på nettet, i auto handel publikasjoner og i rubrikkannonser på noe lokalavisen. Mens disse kjøretøyene kan ha mer mekaniske problemer enn de som finnes på en forhandler, er det mer sannsynlig å få den bratte rabatt du trenger som et resultat, avhengig av behovene til selger og hvorfor han selger bilen.


3

Registrer deg for en reklame program. Disse "Free Car" eller "Få betalt for å drive" programmer enten gi deg en bil å kjøre som har reklame på det eller plassere annonser på en bil som du oppgir, men de betaler deg for det, noe som bidrar dekker prisen på bilen. Du kan deretter kjøre rundt og de får reklame mens du får transport. Disse programmene er mest vanlig i større byer eller i nærheten universitetsområder og de kan være konkurransedyktig for å komme inn.
4

Visit offentlige bil auksjoner. Dette er sannsynligvis der du finner det beste tilbudet på en bil med mindre du finner en privat selger ønsker å losse en bil svært billig. Auksjonene består av biler som var overtatt og bilen selskapene rett og slett ønsker å bli kvitt dem og hente inn noen av sine investeringer. Politiets beslag er også inkludert i disse auksjonene og noen veldig fine biler kan bli solgt mer enn 50 prosent under deres annenhåndsverdi.
5

kontakt leiebil byråer for å se om de selger noen av lagerbeholdningen deres. Utleiebyråer ofte snu sine aksjer slik at deres biler aldri ha for høy kjørelengde på dem som ville gjøre dem lite attraktivt for leietakere. Bilene er normalt godt vedlikeholdt og kan bli solgt til spottpris dersom leieren ikke har vært i stand til å selge en bil til en forhandler.
6

lease en ny bil. Selv om du ikke får til å holde bilen som din personlige eiendom, kan bilen betalinger være 50 til 60 prosent mindre enn de utbetalinger for å kjøpe bilen direkte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76654.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler