Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan forhandle med forhandlere

Vellykket forhandle med en bilforhandler kan du spare tusenvis av kroner på din neste ny eller brukt bil. Fullfører noen foreløpige undersøkelser før du kontakter eller besøke en bilforhandler kan bidra til å sette ballen i retten under forhandlingene. Før du besøker en bilforretning, bør du vite modellene du vurderer, de nødvendige alternativene, og maksimumsbeløpet du er wiling å betale. Å vite denne informasjonen kan hjelpe deg å forhandle en god pris, og i sin tur en lavere månedlig betaling på din neste bil. Instruksjoner
en

Kontakt en forhandler. Når du bestemmer bilene du er ute etter og beregne et mål pris i forhold til forhandleren fakturabeløpet (dvs. mengden forhandleren betaler for bilen), kan du ta kontakt med en forhandler. Fakturaen pris kan beregnes ved hjelp av den nye bilen prisinformasjon tilgjengelig på Edmunds.com (se lenke i Resources). Edmunds tilbyr også Sanne Market Verdier som omtrentlige Transaksjonen priser på nye biler i ditt område. Mens mange prospekter først kontakte forhandlere via Internett, kan ringe eller besøke en forhandler og be om å få snakke med salgssjef også vise seg nyttig hvis du trenger for å fullføre en prøvekjøring.
2

omtale sin første tilbudet . Etter å ha fullført en prøvetur, er det på tide å snakke tall med selger. Hvis du kontaktet forhandler via Internett, kan internett salgssjef har allerede gitt noen forhåndsprising, og du har sikkert spurt noen spørsmål om den innledende sitat. Men du får den forhandleren første sitatet, gjennomgå det nøye. Sørg for at sitatet ikke anta ansatt prising hvis du ikke er kvalifisert. Spør forhandleren for en spesifisert fordeling av kjøretøyet pris, inkludert pre-skatt salgspris, dokumentasjon, påmelding, registrering gebyr og avgifter. Dette vil tillate deg å sammenligne før skatt salgspris med målprisen, som skal settes på eller nær faktura pris. Hvis deres tilbud er rettferdig og faller innenfor rekkevidden din, presse frem med papirene.
3

Lag en utdannet counteroffer. Hvis tilbudet er mer enn du er villig til å betale, gjøre en smart counteroffer. Dette ville være et godt tidspunkt å gjøre en pre-skatt tilbud som er på eller nær fakturaen pris. Selgeren kan prøve å "bump" deg til å godta et høyere beløp, men bare si nei. Etter noen mislykkede forsøk, vil selgeren gå tilbake til hans manager med tilbudet.
4

Fortsett å forhandle. Når forhandle begynner for alvor, kan du bruke mer tid alene i salgskontor enn du gjør med selger. Hun kan ha å snakke med sjefen sin ved flere anledninger. Du kan utnytte dette bortkastet tid å øke tempoet i forhandlingene. La selgeren vet at du bare har 30 minutter på å bli enige om pris, eller du vil forlate forhandler. Dette bør få deg et ærlig svar raskere.
5

lukke avtale. Hvis du kan komme til enighet med den forhandleren, signere forhandle regneark og fullføre tittel og finansiering papirarbeid, hvis det er aktuelt. Dersom en bilforhandler er ikke villig til å tilby dine målprisen, ta kontakt med flere lokale forhandlere for å se om de vil godta tilbudet. Når du får en måler for markedsforholdene, må du kanskje justere tilbudet oppover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76550.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler