Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Virkningene av hybrid biler på ozonlaget

En studie utført av Electric Power Research Institute (EPRI) på hybridbiler og deres effekt på ozon har vist at bruk av disse kjøretøyene reduserer effektivt klimagasser. EarthLab har videre vist at Toyota Prius, en hybridbil, har en livslang carbon footprint av 44 tonn, betydelig mindre enn carbon footprint av 63 tonn produsert av den gjennomsnittlige, ikke-hybrid amerikansk mellomstore bil. Hybridbiler

Hybrid kjøretøy er drivstoff-effektive biler med både en bensindrevet motor og en elektrisk motor. Gjennom en studie initiert av Natural Resources Defense Council og Electric Power Research Institute, ble det vist at over en 40-års projeksjonen av plug-in hybrid elektriske kjøretøy (PHEV) salg, ville det være en reduksjon på mellom 3,4 milliarder og 10,3 milliarder tonn klimagasser. Disse gassene er en forbindelse av kjemikalier som blandes med ozonlaget og felle varme som reflekteres deretter tilbake til jorden, i stedet for å spre ut i rommet. Denne studien inkluderte variabler av lav, medium og høy markedet gjennomføringer. Resultater som disse pondus til troen på at elektrifisering av transport vil representere en reduksjon i forurensning. En rekke land, deriblant USA og flere land i Europa, har vedtatt lover for å lette innføringen av plug-in hybrid elektriske biler gjennom skattefradrag og tilskudd.
Hybrid Batterier

I en rapport sendt til Worcester Polytechnic Institute av Laura Friedman, ble det indikert at prosessen er involvert i produksjon batterier for hybrid elektriske biler (HEV) kan være skadelig for ozonlaget. Disse batteriene er tradisjonelt laget av nikkel-metall-hydrid, og det ble beregnet ved Friedman at det i overkant av 130 pounds av svoveldioksyd dannes ved fremstilling av et enkelt batteri. Til tross for dette viktige faktum, batteriene som brukes av hybridbiler er lett å resirkulere. I USA er det en gjenvinningsgrad på 90 prosent for batterier av hybridbiler.
Carbon Footprint

The University of Michigan Center for Sustainable Systems har anslått at en gjennomsnittlig amerikaner mellomstore bilen vil etterlate en carbon footprint av 63 tonn karbondioksid etter reiser 120 000 miles. Toyota Prius, en hybridbil, etterlater en carbon footprint av 44 tonn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76774.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler