Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Best Car Insentiver og Rabatter

Bil incentiver og rabatter kan blidgjøre avtalen når du er i markedet for en ny bil. Edmunds, en bil forskning nettside, sier at du kan søke på nettet for visse typer insentiver som finansiering, rabatter og garantier. Du kan finne andre spesialiteter som vedlikehold eller salg ved å shoppe rundt på lokale forhandlere. Rabatter og incentiver er ofte sesongbetont, så det lønner seg å fortsette å se hvis du ikke finner noe for modellen der du er mest interessert. Cars.com sier de er generelt tilbys for en begrenset tid, men de kan gjentas så holde øye hvis du savner et spesielt tilbud. Renter

Finansieringen arm av bilprodusenten kan tilby ekstremt lave renter på billån. De er vanligvis i enkelttall og kan være så lav som null prosent, selv om du må ha en svært høy kredittverdighet til å kvalifisere seg. Lånet lengde kan kjøre alt fra to eller tre år til fem eller flere. Et langsiktig lån på null eller én prosent kan gi deg betydelige besparelser. Du må finansiere bilen gjennom produsenten for å få dette insentivet.
Cash

Cash er ofte gitt til bilkjøpere av produsenter. Dette er kjent som en rabatt og cars.com sier de ofte går fra $ 500 til $ 2000 eller mer, med de høyeste beløpene vanligvis gitt på dyrere biler. Det er trukket fra den totale etter at du har blitt enige om en kjøpesum for bilen. Noen ganger kontanter er gitt til alle kjøpere av et bestemt merke og modell. Bil selskaper bruker disse generelle rabatter for å øke salget av langsomme solgte modellene eller å samle opp mer salg i løpet svak sesonger som desember og begynnelsen av januar. Noen rabatter er begrenset til visse deler av landet, og noen er bare gitt til medlemmer av visse grupper. For eksempel, kan du kvalifisere for en lojalitet rabatt hvis du allerede eier en bil laget av samme produsent, eller du kan være i stand til å få noen penger til bilen din hvis du er en nyutdannet.

Forhandlere noen ganger får penger fra den produsenten som de ikke trenger å dele med kundene. Men det hever deres fortjeneste på enkelte modeller så de vil ofte gi deg en bedre pris på disse bilene.
Utstyr

Noen biler har spesialutstyr som inkluderer en gratis prøveabonnement. For eksempel General Motors biler har OnStar, en tjeneste som gir veibeskrivelsen, varsler innsatspersonell hvis bilen er i en ulykke og selv åpner bilen eksternt hvis du låse nøklene inne. Noen produsenter satt satellitt radioer i bilene sine og gi deg et gratis abonnement i flere måneder. Disse insentivene er midlertidige, som du må betale for å fortsette tjenesten etter prøveperioden.
Garantier og vedlikehold

Nye biler kommer med tidsbegrensede full garantier og langsiktig drivverk dekning. Disse garantiene er støttet av produsenten, så bilen kan bli betjent av noen forhandler. Du kan selv få veihjelp og gratis tauing som en del av pakken. Noen forhandlere kan også gi deg en vedlikeholds pakken som en spesiell oppmoding. For eksempel kan du få et år med gratis oljeskift og dekk rotasjoner. Disse incentivene vil bare bli æret av forhandleren der du kjøpte bilen.
Salg

Bilforhandlere kan tidvis gi pris insentiver. For eksempel kan de selge biler for en dollar i løpet faktura. De fortsatt gjøre en fortjeneste, carbuyingtips.com sier, fordi de får betaling kalt "holdbacks" fra produsenten, og de kan få ytterligere fabrikk til forhandler kontanter. Du kan være i stand til å få bilen enda billigere enn salgsprisen hvis du undersøker forhandler insentiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76507.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler