Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en Hummer

I løpet av de siste årene, har GMs Hummer blitt et symbol på amerikanske verdier av automotive seighet og luksus. Folk som har investert i den massive Hummer enten har falt dypt forelsket eller utviklet et lidenskapelig hat for det militær-inspirerte lastebil. Av denne grunn er det viktig å følge noen få trinn som du kjøper en Hummer. Instruksjoner
en

Tenk på hva du har tenkt å bruke Hummer for og spesielt hvis du ønsker å bruke det til daglig bruk. Din viktigste moment i denne sammenheng er den Hummer gass kjørelengde, som i gjennomsnitt er en fattig 12 MPG. Som gass prisene går opp, bør du beregne ditt daglige kjørelengde mot kostnaden av gass for å se hvor mye de Hummer kostnadene for å operere på en daglig basis.
2

Vurder størrelsen av hummer, som er så bredt som mange biler er lang. Dette betyr at du trenger å tenke på den gjennomsnittlige kjøreforhold på stedet du bor i, så vel som et sted som du kommer til å parkere Hummer. (For eksempel, lønner det seg å måle din garasje selv før du går til Hummer forhandler.)
3

vite hva Hummer er bra for, som hovedsakelig navigerer svært vanskelig terreng. Hvis du tenker at den enorme Hummer er et godt kjøp for tauing formål bør du tro om igjen, siden de største Hummers slep bare opp til 7000 pounds (godt under andre lastebiler i samme vektklasse), mens de mindre, lettere Hummers toppen ut på £ 4500., lettere enn de fleste små fiskebåter.
4

Kjøp en automatisk Hummer med mindre du spesifikt trenger en manuell girkasse siden manuelle versjoner av nær-monster truck har svært dårlig annenhåndsverdi. Hvis du ikke tror du kommer til å selge Hummer deretter manuell girkasse kan gi deg en litt mer subtil kontroll av kjøretøyet.
5

Vær oppmerksom på at størrelsen på de større, tidligere Hummers gjør betjene dem vanskelig i visse situasjoner. Mens generelle tjenester som oljeskift er ganske lett, kanskje ting som krever løfte Hummer nødvendiggjøre en spesialisert butikk. Dekk endring og balansering er et godt eksempel på dette, så sørg for at det er en kvalifisert dekk butikk i ditt område før du kjøper en Hummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76294.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler