Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en Scion

The Scion er Toyotas svar på en ny generasjon bilkjøpere som forventer biler som er tilpasset deres smak, men kjøre like godt eller bedre enn andre biler. En kombinasjon av smart ingeniørkunst og sleip markedsføring gjort Scion en av de mest populære bilene i de siste årene, noe som gjør det en god bil å kjøpe, hvis du følger de riktige trinnene. Instruksjoner
en

Bestem mellom de ulike Scion-modellene ved å se først på de modellene som fortsatt produseres som xB, TC og xD. TC er Scion sin versjon av en sportsbil med to dører, en lav profil og en ytelse som Toyota kaller "ren ris." De to andre modellene er 4-dørs og har høyere profiler og litt mer plass på innsiden.
2

Tenk "bygge din egen" Scion hvis du kjøper nytt ved å velge modell Scion du ønsker og deretter gjøre tilføyelser og tilpasninger gjennom Toyotas Scion nettsted. Grensesnittet kan du velge farge, ytelse funksjoner, transmisjoner, luksus add-ons, elektronikk og en rekke andre tilpasninger som gjør de Scion din.
3

Tenk å kjøpe en brukt Scion Hvis du ønsker å få en allerede tilpasset bilen på en bedre verdi enn en ny bil. Mens Scions er kjent for å holde sin verdi etter at de er tatt av mye, de brukte biler er fortsatt betydelig billigere og er rapportert å holde seg svært godt. Bare få en vanlig bakgrunn sjekk på hvilken som helst brukte Scion du kanskje vurdere å kjøpe for å sikre at det er lovlig og har ikke vært gjennom store ulykker.
4

Sjekk ut Scion sin tidligere modeller, som for eksempel 2004 og 2005 år modeller, for en mer kompakt versjon av bilen. Disse tidligere modellene ble utformet i henhold til Toyotas originale japanske design inspirasjon for bilmerket bil. 2008 modell, på den annen side, er større selv om det ikke kommer utstyrt med en raskere og kraftigere motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76295.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler