Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Toyota Tundra Spesifikasjoner

The Toyota Tundra, siden 1999 Toyota ledende import for det amerikanske lastebil markedet, fortsetter å gi forbrukerne den luksus pickup lastebil alternativ for de som er villige til å betale en høyere pris. Mens funksjonell og stadig mer brukbare for kommersielle formål, fortsetter Tundra å ha private forbrukere som primærmarked. De nyeste spesifikasjonene gjenspeiler mange endringer og forsøk å holde på markedsandelen og utvide. Grunnleggende spesifikasjoner

Den nyeste Tundra motoren fortsatt beholder de valgene som ble etablert på 2000-tallet med en 4,0-liters motor (V6), en 4,7-liters motor (V8) og en 5,7-liters motor ( V8). Den 4,7-liters etablerer full dreiemoment lastebil alternativet med en 271-hestekrefter ytelse og samsvar dreiemoment for transport og sleping (V6 modellen gir 220 hestekrefter i sammenligning). Den siste motorstørrelsen, 5,7-liters motor, produserer 381 hestekrefter og 401 fot-pounds av dreiemoment, putting å hvile på begynnelsen av 2000 kritikken om at Tundra var bare for forbrukerne, og hadde ingen kommersiell anvendelse på arbeidsstedet.

Både manuelle og automatiske girkasser er tilgjengelige på tundras i alle størrelser. Automatisk utførelse har en tendens til å være den mest populære og mest fordelt. Imidlertid kan den manuelle girkassen enten bestilt eller funnet med en bit et søk. Når det gjelder giring, V6 Tundra modeller distribuere med en fem-trinns girkasse, og V8-modellene kommer med en seks-gear design, og legger ekstra trykk på high-end motor-revolusjon spekteret.

Tundra i 2010 og 2011 modeller opererer med en anti-lock oppbremsing system designet inn alle fire hjul, med platen rotorer og tilsvarende caliper systemer på foran og bak aksler. Fjæring på Tundra arbeider med en fjær montert systemet med stabilisatorer over akslene å redusere offset reaksjoner på lastebil kroppen. Sjokkene som brukes for å dempe bruke en nitrogengass design med lavt trykk for å redusere virkningene av veien støt på kroppen.
Cabin and Body Funksjoner

De tidlige tundras var kritisert for å være utformet med en utilstrekkelig backseat som virkelig var bare behagelig for barn. Den benplass var altfor trangt for en gjennomsnittlig voksen. Nåværende modeller av Tundra nå gi full avstand, men noen lastebil seng området er gitt opp i bytte. Bed lengder i dag varierer fra fem meter for en full-hytte lastebil til åtte meter på en maksimal-seng modell

Original alternativer på Tundra tilbudt en grunnleggende lastebil med ingen funksjoner utover funksjon;. Det SR5 valg, som kom med enkel styling innvendig og utvendig;., og den begrensede modellen, som selv inkludert en captain's-seters design for sjåføren
Kjøper alternativer

Tundra i 2010 og 2011 modeller selger med et arbeid lastebil pakke beregnet for kommersiell bruk, tre forskjellige TRD sport pakker for off-road entusiaster, et Platinum pakke for dem for hvem kostnaden er ingen hindring for alle funksjonene tilgjengelig som tilleggsprogrammer, og en SR5 pakke for den generelle forbruker på jakt etter en luksus pickup lastebil for personlig bruk.

Avhengig av forholdene eller kjøring stiler, fortsetter Toyota å løse spesielle behov på tundra med Towing pakken for ekstra kjøling av motoren og dreiemoment kontroll, den kalde Været pakke for å operere i lav temperatur soner, og en Memory pakke for å tillate forhåndsinnstilling av personlige valg i justerbare funksjoner (dvs. seteposisjoner, speil, ratt tilt).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76777.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler